Yves Rocher haarlijn voor droog haar met havermoutmelk

11:50:00Een tijdje geleden liet ik jullie al deze haarlijn producten van Yves Rocher zien. Het is een lijn specifiek voor droog haar en bevat een shampoo, conditioner, masker en leave in hair repair balm. Ik heb deze producten de afgelopen tijd uitgebreid getest en ik deel vandaag mijn bevindingen.Al de producten van deze lijn bevatten havermoutmelk en dit voedt en hydrateert je huid. Dus dit is ideaal voor mensen met droog haar. Alle producten van deze lijn zijn ook siliconen en parabenen vrij en bevatten heel veel natuurlijke bestanddelen.

Daarnaast hebben alle producten van deze lijn een heel subtiele, lichte geur. De geur is een heel aangename geur, ik kan de geur niet echt thuis brengen. Maar ik vind het wel lekker ruiken.


Als eerste ga ik deze shampoo bespreken. Deze shampoo moet je voor gebruik goed schudden omdat alles terug goed te mengen. Deze shampoo is zuinig in gebruikt, je hebt maar een klein beetje nodig om je haar te wassen. Hij schuimt wel minder dan een normale shampoo dit maakt niets uit want schuim staat niet gelijk aan properheid maar het was in het begin wel even wennen. 


De shampoo zorgt er voor dat je haar gevoed wordt en dat hij gaat glanzen.Hier zie je de ingrediënten staan, de shampoo bestaat uit 98% natuurlijke ingrediënten. Die biologische makkelijk afbreekbaar zijn en ook de fles zelf is recycleerbaar. Yves Rocher is een merk dat zo biologisch mogelijk wil zijn en dat is een pluspunt om daar te kopen. 


Dan deze conditioner, deze heb ik altijd in combinatie met de shampoo gebruikt om het effect van de voeding te versterken.In deze conditioner zit naast de havermoutmelk ook amadelolie beide helpen met het voeden van het haar. En dit maakt het ook makkelijker doorkambaar.

Deze is heel fijn in gebruik, ook van deze heb je niet te veel nodig. Hij voelt super zacht aan en kan je makkelijk in je haar verdelen. Het maakt je haar ook zachter zodat je deze makkelijk kan doorkamen.
 

Ook deze bevat heel veel  natuurlijk ingrediënten, 99% van alle ingrediënten is natuurlijk.
 


Dan heb ik ook dit masker uitgebreid getest. Ik breng het masker 10 minuten voor het wassen aan en laat het in trekken en was het dan uit.Ook deze voedt je haar en doet het glanzen.


Zo ziet het masker eruit het heeft een vaste boterachtige substantie die snel vloeibaar wordt tussen je handen en zo kan je het makkelijk aanbrengen. Maar eenmaal je het masker aanbrengt plakt het vast aan je haar, je kan dit nadien moeilijk uitsmeren. Dus ik raad je aan steeds kleine delen van je haar in te smeren.

Zodra je je haar nat maakt kan je het masker snel uitwassen, het plakkerige verdwijnt dan ook heel snel.  En nadien voelt je haar heel zacht aan en is het heel makkelijk doorkambaar en zeker als je het in combinatie met de shampoo en conditioner gebruikt.
En dan ten slotte deze repair balm dry ends. Toen ik het product eerst zag wist ik niet goed wat het deed of hoe je het moest gebruiken maar dat is mij nu allemaal wel duidelijk.

Deze repair balm breng je aan in je droog haar en laat je dan intrekken om je haar extra te voeden. Ik breng deze 1 of 2 dagen na het wassen aan als mijn haar droog begint te worden en dan blijft mijn haar gevoed tot aan de volgende wasbeurt. Ik breng deze wel enkel aan op mijn haarpunten om te voorkomen dat mijn haar extra snel vettig wordt.Dit product bestaat uit 96% natuurlijke ingrediënten.

Wat hebben ze nu gedaan voor mijn haar?

Al deze producten zijn ideaal voor droog haar omdat ze je haar hydrateren en voeden. Daarnaast maken de producten je haar ook makkelijker doorkambaar en glanzender. Ik merkte dat mijn haar minder snel droog aanvoelt en als het dan droog aanvoelt dan breng ik de balsem aan en dan zijn ze weer goed gevoed. Ik heb nu geen droog aanvoelend haar meer tussen was beurten en dit vind ik wel prettig zo. Ook is mijn haar makkelijker doorkambaar, dit komt vooral door de conditioner en ook glans hij meer dan normaal.

Ik ben heel erg te spreken over deze producten, ze doen hun werk goed en doen wat ze beloven. Ze zijn allemaal zuinig en fijn in gebruik. Alleen met het haarmasker heb je iets meer werk, je moet dan je haar stukje per stukje insmeren anders wordt het een echte plakboel.

Als deze producten zijn van Yves Rocher en je kan ze in de winkel of online kopen. De shampoo kost € 5,90, de conditioner kost € 5,90, het masker kost € 11,90 en de repair balm kost € 9,90. Maar bij Yves Rocher kan je regelmatig de producten kopen aan 50% dus als je ze wilt let dan op de volgende actie van Yves Rocher.

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

  1. Deze producten zien er leuk uit! Ik ga eens langs gaan bij mijn Yves Rocher winkel

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me