Yves Rocher neroli en so elixer bois sensuel mini parfum review!

13:07:00


Wie mijn artikel over mijn gekregen kerstcadeau's gezien heeft zag deze mini parfums al voorbij komen. Vandaag review ik ze. Links zie je So elixir bois sensuel en rechts Neroli.


Zo zien de flesje eruit, ze zijn zo klein en schattig. De flesjes lijken bijna identiek met de grote versies van de parfums. De parfums bevatten 5 ml elk. En met dat kom je toch geruime tijd toe. 


Dit is het doosje van Neroli, hier wordt het parfum kort besproken. Je ziet staan: ' Neroli secrets d'essence, symbol of subtle and delicate femininity. This musky floral creation highlights the multiple facets of orange blossom. Nerolli essentiel oil and orange blossom absolute mingle with the finest qualities of citrus. A fragrance that infuses your skin with its soft, caressing scent'

Dat is een hele lange uitleg om te zeggen dat het subtiele vrouwelijke geur is. Een bloemen en muskus geur combineert met appelsien bloesem extract.


De ingrediënten (noten) zijn abolue van oranje bloesem, essentiële oliën van Neroli (geeft een bloemen geur), bergamot (citrisvrucht), sinaasappel en petitgrain bigarage (geeft een citrus en licht bloemige geur). 


Het parfum heeft geen spuitdop dus je moet het parfum aanbrengen door de dop tegen de plaatsten te waar je parfum wilt te wrijven en zo het parfum aan te brengen. 

Ik ruik heel goed de citrusgeuren naar boven komen als ik het parfum aan breng. In het begin is het een vrij sterke warme geur. Na een tijdje vervliegt het scherpe en hou je een warme subtiele geur over. Hij ruikt licht bloemig en citrus-achtig maar heel subtiel. Het parfum blijft heel lang zitten. 


Op de site van Yves Rocher wordt het parfum als volgt omschreven: ' Dit is een bijzondere sensuele geur, een perfecte samenspel van fijne houtnoten en romige balsems. Dit parfum ontvouwt de verslavende combinatie van essence van Patchoeli en absolue van vanille. Door toevoeging van een kostbare en zuivere absolue van iris krijgt de geur een unieke elegantie.'

Dus hieruit kunnen we de noten van het parfum afleiden. De noten bestaan uit houtgeuren, Patchoelie (geeft een zoete, rijke, kruidige geur), vanille en iris. 


Deze breng je hetzelfde aan als het vorige parfum. Het is een heel warme geur waar de bloemen geur heel duidelijk naar boven komen.  Het is echt een heel vrouwelijke geur. Ook deze geur blijft lang zitten.

Beide geuren vind ik heel lekker ruiken. Ondanks dat ik meer fan ben van frisse bloemige geuren vind ik de Neroli geur lekkerder dan die So elixer geur. Ik zou ze wel alle twee aanraden. 

Welke geuren vind jij het lekkerste ruiken? 

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me