Givenchy 204 Rose perfecto review en swatches

06:00:00


Een tijdje geleden kocht ik deze lippenstift van givenchy. Dit is mijn eerste echte luxe lippenstift en ik ben er echt heel blij mee. Ik heb de lippenstift in de kleur 204 rose perfecto.


De lipstick kwam in het doosje waar onder andere de naam op staat en ook staat er genuine leather op. Hiermee wordt bedoelt dat de hoes van de lipstick van echt leer gemaakt is. En dat geeft meteen een luxe uitstraling.


De lipstick kan je makkelijk uit de huls halen door middel van de vierkantjes. En dan komt de lipstick te voorschijn en dan zie je dat de lipstick een vrij felle roze kleur heeft. Ook zie je hier dat in de huls de naam givenchy gegraveerd staat.


Op de dop van de lippenstift staat het givenchy logo gegraveerd, een mooi detail. En zo kan je hem ook snel vinden in je stash.  


Op de bodem staat de nummer en naam. 


Ik heb gemerkt dat je de kleur zo intens wilt maken als je zelf wilt. Dit met 1 keer over mijn arm te gaan, de lippenstift geeft een licht roze kleur met veel glans af. Later in dit artikel zie je de lippenstift op zijn felst. 


Zo ziet de lippenstift er uit op mijn lippen met 1 keer over mijn lippen te gaan. Mijn lippen hebben een roze kleur gekregen die heel draagbaar is en nog vrij subtiel is. 


Zo ziet het full face eruit. De roze kleur is aanwezig maar ziet er nog vrij subtiel uit. Ik vind dit een mooie kleur die heel erg draagbaar is. 


En nu dan de felste kleur, dit is met meerdere keren over mijn arm heen te gaan. Dit is echt een flashy roze kleur. 


Zo ziet de lippenstift eruit op mijn lippen. Dit is een vrije donkere foto maar dit was de enigste waarop de kleur duidelijk zichtbaar was.


En zo ziet dit full face eruit. De roze kleur is feller dan bij de eerste maar deze is ook nog steeds heel draagbaar.

De lippenstift zelf is heel romig van textuur en brengt makkelijk aan op je lippen. De lippenstift geeft snel af bij zowel het drinken als bij het eten. De lippenstift trekt wel gedeeltelijk in als een lipstain en behoudt een deel van zijn kleur maar de meeste kleur slijt wel snel af. Na een paar uur moet je deze bijwerken.

Ik vind dit een mooie lipstick die makkelijk in gebruik is, goed aanvoelt op de lippen, mooie kleur afgeeft en een luxe gevoel geeft. Alleen blijft deze niet zo lang goed zitten.

Deze lippenstift kan je onder andere bij de ici paris kopen daar kost hij € 32,95.

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

  1. Dit is een mooie lipstick, wel uit mijn budget maar wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me