Kleine mededeling: einde MLIP en overgang naar een maandelijks overzicht!

06:00:00

Zoals ik al aangegeven heb ik mijn vorige My Life in Pictures wou ik misschien gaan stoppen met een wekelijks overzicht van mijn leven en overgaan naar een maandelijks overzicht met de hoogte punten van de afgelopen maand.


Na een tijdje er over na te denken heb ik besloten om dit ook zo te doen. Ik deed de afgelopen weken niet veel buiten solliciteren en ik heb nu ook werk gevonden waar ik maandag ga beginnen. Dus er zal nog minder zijn om over te vertellen. Dus ik ga overschakelen naar een maandelijks overzicht waar ik dan enkel de highlights van de afgelopen maand laat zien.

Dit wil dan wel niet zeggen dat ik nooit een foto dagboek ga bij houden. Als er echt dagen zijn waar ik over kan gaan ploggen (photo dagboek) dan zal ik dit ook doen. Zo ga ik op het einde van de maand op vakantie en ik wil die hele week ploggen. Dus echte interessante dingen komen nog aan bod als een plog.

Wat wil dit voor jullie zeggen?

Het voornaamste wat er veranderend is de frequentie van de MLIP artikels dus in plaats van wekelijks komt dit maandelijks aanbod. Daarnaast ga ik proberen om het maandags artikel te veranderen in een review artikel. Dus er komen nu 4 artikels per week online dus meer review voor jullie te beginnen vanaf volgende week.

Rosalie

X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me