Mac Velvet teddy review en swatches

06:00:00


Een tijdje geleden kocht ik mijn eerste twee mac lipsticks. En vandaag komt de review van de eerste online. Dit is mac velvet teddy, de Kylie Jenner lipstick. Ik heb al een dupe namelijk cool nude van essence maar ik wou de originele lipstick ook hebben. 


Deze foto plaatste ik op mijn instagram om te zien of jullie konden raden welke lipstick ik gekocht had. En sommige raadde het goed! Jullie kennen me blijkbaar goed :) 

Zo ziet de lipstick eruit, de huls voelt heel luxe aan en ziet er ook zo uit met alle glitters die in de huls zitten. De lipstick kan ook tegen een stootje, ik heb hem al meerdere keren per ongeluk laten vallen en hij ziet er nog steeds goed uit. 

Onderaan de lipstick vind je de naam van de lipstick. 


Zo ziet de lipstick eruit op mijn arm. Het is een bruinige kleur die heel goed gepigmenteerd is, dit is met 1 keer erover heen te gaan. 


 En zo ziet hij er uit op mijn lippen en full face. Op mijn lippen is het niet zo'n donkere kleur als op mijn armen maar is het een my lips but better kleurtje. Hij neigt wel naar het bruine maar is toch nog vrij subtiel. Ik hou de laatste tijd echt van dit soort kleurtjes dus ik ben echt dol van deze kleur.

En nu wat meer over de lipstick. Velvet teddy is een matte lipstick, mijn favoriete finish van lipsticks. Deze lipstick heeft wel even nodig vooraleer hij mat wordt, maar eenmaal mat blijft hij heel lang goed zitten. Hij overleeft een drankje en zelfs een maaltijd zonder af te slijten wel moet je wachten tot hij echt op gedroogd is want in die droog fase geeft hij wel kleur af.

Verder voelt de lipstick heel goed aan op je lippen, de lipstick voelt heel comfortabel aan. En hij droogt de lippen absoluut niet uit want soms een probleem is van matte lipsticks. En ander opvallend iets van deze lipstick is de felle geur als je de lippenstift opendoet. Deze had ik absoluut niet verwacht en om eerlijk te zijn deze geur vind ik niet aangenaam. Gelukkig vervliegt hij snel maar het is toch wel het opmerken waard vind ik.

En dat was alweer mijn review, om het even samen te vatten. Deze lipstick ziet er luxueus uit, voelt fijn aan op de lippen, is een my lips but better kleurtje en blijft heel lang goed zitten. 

Deze lipstick kost € 19,50 en kan je kopen bij de Mac winkels. 

Heb jij mac spullen en wat vind je ervan? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me