T. LeClerc Compact poeder in Cannelle

06:00:00


Een tijdje geleden had ik in Antwerpen een event waar ik het merk T. LeClerc heb leren kennen. Het is een Frans make-up merk dat al in 1881 opgericht is. Het is destijds begonnen met een poeder op basis van rijstpoeder en dit was zo'n populair product dat ze er rond een heel make-up lijn hebben kunnen bouwen. Het poeder waarmee het destijds bestond bestaat vandaag uit 12 verschillende kleuren en ik heb daar ene van. En deze ga ik vandaag voor jullie reviewen.


Als je het product koopt zit het in een doosje met de naam van het poeder erop en dan zit het product in een fluwelen zakje met het merk en oprichtingsdatum ingestikt. Dit geeft het een luxere uitstraling en maakt het wat specialer. 


Zo ziet het doosje eruit, je ziet het merk weer vermeld op het doosje. Ik heb dit poeder in cannelle; deze kleur is geschikt voor alle huidtypes. Het doet je huid er egaal uit zien en warmt een lichte huid op. Ook verminderd het roodheden. En dit alles maakt het een perfecte match voor mijn huid.


En zo ziet het product er zelf uit, in de poeder is weer de naam en oprichtingsjaar in gedrukt.  En in het doosje zit er een spiegel en ook zit er een applicator in maar ik gebruik zelf altijd mijn kwast. Ik vind dat zo'n applicator nogal snel een cakey effect geeft en ik wil liever een subtiele afwerking van mijn poeder. Het moet met andere woorden zijn werk doen zonder mijn make-up te fel te accentueren en een dikke laag te vormen op mijn huid.

Het product belooft vriendelijk te zijn voor je huid. En wordt gemaakt van rijstpoeder en dit zorgt ervoor dat je huid matte is en lang matte blijft. Ik ben dit poeder al een tijdje aan het testen en ik ben heel tevreden over de werking van het product. Het maakt mijn huid mooi matte en het blijft ook redelijk lang matte. En zelfs mijn vette t-zone kan hij goed bedwingen.Het poeder zorgt daarnaast voor een subtiele afwerking van mijn huid zonder het gehate cakey effect. 

Dus ik ben een en al tevreden met dit poeder en zou het aanraden. Wel zou ik op de site kijken naar welk poeder het beste is voor je huid en de noden van je huid. 

Dit poeder kan je vinden bij de apotheek of bij je schoonheidsinstituut en het kost rond de € 32,70. Op hun site kan je vinden waar je het product kan kopen, je vult je land en je stad in en hij geeft alle verkooppunten in je buurt.

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me