Yves Rocher: parfait rose clair chubby stick

06:00:00


Een tijdje geleden kreeg ik deze chubby stick van Yves Rocher. Ik heb deze nu uitgebreid getest en ik wil mijn bevindingen graag met jullie delen.Ik heb de chubby stick in de kleur parfait rose clair. Een mooie licht roze kleur, een die ik zelf zo zou uitkiezen.


De kleur  van de huls komt goed overeen met de lippenstift zelf. De stick is heel romig en brengt het zelfde aan als een lippenbalsem. Je kan vanonder aan de verpakking draaien en dan komt nog lippenbalsem naar boven. 


Zo ziet de lippenstick er uit op mijn arm. Je ziet dat hij een licht  roze kleur af geeft en heel veel glans. Dit vind ik een mooie kleur.


En zo ziet het er op mijn lippen en full face uit. Bij mijn lippen zie je een klein beetje roze kleur maar echt fel wordt de kleur niet. Full face zie je dat mijn lippen wat lichter/rozer geworden zijn maar voor de glans valt op en dit zorgt er ook voor dat het lichter oogt dan het in werkelijkheid is.

Zoals eerder vermeld brengt de chubby stick aan als een lippenbalsem. Hij is heel romig, smeert makkelijk uit en voed je lippen goed. Hij voelt ook goed aan op je lippen ze voelen heel zacht aan. Doordat het zo gelijk aardig is wilt dat ook zeggen dat het net dezelfde nadelen heeft als een lippenbalsem. De chubby stick blijft niet lang zitten, zowel bij drinken als het eten geeft hij veel af. Je moet hem dan ook regelmatig bijwerken.

Een belangrijk punt dat ik ook even wil aanhalen is de geur van het product. Dit product heeft een heel felle, sterke geur en je moet er echt fan van zijn. Zelf vind ik hem niet slecht maar ook niet echt goed. Dus ik zit er een beetje tussen. Dus let hier mee op bij het kopen, als je de kans krijgt zou ik even gaan ruiken bij een yves rocher winkel voor het kopen van een van deze chubby sticks.

Ik vind deze chubby stick fijn in gebruik en de kleur is mooi. Maar zelf ben ik meer van matte en goed gepigmenteerde lippenstiften. Maar op dagen dat het wat minder mag zijn zal ik deze zeker met veel plezier gebruiken.

Dit product kost € 13,90 maar kan je vaak kopen met 50 % korting dus let op de acties van Yves Rocher.

Wat vinden jullie van chubby sticks?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me