3 lente nagellakjes van yves rocher

06:00:00


De eerste zonnige dagen zijn een feit en ik begin al stilletjes weg te dromen denkend aan het mooie zonnige weer. Een felle zon, mooie blauwe wolken, een fris drankje en voor mij hoort daar ook mooie lente nagellakjes bij.

Kleurtjes die vooral in de lente en zomer tot hun recht komen, felle, frivole en echt warme kleurtjes. Vandaag laat ik jullie 3 verschillende nagellakjes zien die echt passen bij dit plaatje dat ik heb bij lente.
Dit zijn de 3 lakjes die ik associeer met de lente en in mijn ogen zijn dit echt perfecte kleuren die iedereen zullen staan.

Alle swatches bestaan uit 2 laagjes van de nagellak.

 22 Rose Camélia 

Als eerste deze licht roze kleur. Dit is echt een van mijn favoriete kleuren en ook als nagellak vind ik deze prachtig. De nagellak zelf lakt heel goed en makkelijk door het grote kwastje. Deze nagellak is heel dekkend, zelf na 1 laagje is de kleur heel intens maar met 2 laagjes komt hij beter tot zijn recht.

21 Baie Rose

Dit is een nude lakje met heel veel fijne glitters. Heel moeilijk om te fotograferen omdat de glitters het licht weerkaatsen maar op de ingezoomde foto zie je de glitters goed zitten. Deze nagellak is op zijn eigen mooi maar kan ook goed werken als een topcoat over een andere nagellak. 

54 Orange cosmos

En dan tenslotte heb ik nog deze rood oranje nagellak. Normaal ben ik niet fan van oranje nagellakjes maar doordat deze een iets rodere kleur heeft vind ik hem wel mooi. 

Al deze nagellakjes lakken makkelijk en geven een mooie dekking. Ze zijn ook allemaal long lasting, na 1 week (!) zitten ze er bij mij nog heel goed op. En dat is echt wel lang! Dit geeft duidelijk de kwaliteit van de nagellakjes weer. 

Stuk voor stuk ben ik fan van deze nagellakjes en zou ik ze allemaal aanraden en zelf opnieuw kopen mocht ik ze opmaken. 

Deze nagellakjes zijn van yves rocher en kosten € 5,90 maar bij yves rocher kan je vaak dingen kopen met 50% korting.

Welk van deze vind je het beste passen bij de lente? 

Rosalie
X

You Might Also Like

3 reacties

 1. Vooral die tweede kleur vind ik heel erg mooi! Een week blijven zitten vind ik echt super lang voor gewone nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik was ook heel aangenaam verrast door hoe lang ze bleven zitten.

   Verwijderen
 2. Ik ben ook heel tevreden over yes rocher nagellak. Mooie kleuren en blijven goed zitten.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me