Dagje shoppen in Hasselt: Shoplog

06:00:00


Afgelopen weekend ben ik met mijn zus gaan shoppen in Hasselt. Ik was niet op zoek naar kleding aangezien ik 2 maanden geleden al heel veel kleding gekocht had. Maar ik heb wel heel veel skincare en beautyspullen gekocht. En ik dacht dat het wel leuk was om jullie dit te laten zien aangezien jullie de komende tijd reviews van deze producten voorbij zullen zien komen. 


In het kruidvat kan je nu al de eerste moederdag geschenksets vinden. Zo lag er ook deze geschenkset van een parfum en showergel van de geur absolute iris nr 39. Niet echt iets voor mijn moeder maar ik vind het wel leuk voor mezelf. Ik vind dit parfum lekker ruiken en normaal betaal je voor het parfum alleen € 7,99 en nu betaal je voor deze set € 8,99. Dus voor €1 meer kreeg je er een showergel bij, een goede deal vond ik dus ik nam hem mee.


Ook dit parfum vond ik lekker ruiken dus ik nam ook dit setje mee.


In het kruidvat kocht ik ook wat make-up. Zo kocht ik een back-up van mijn favoriete foundation en dit keer in de juiste kleur (klik hier als je mijn review wilt lezen). Daarnaast kocht ik ook 2 nagellakjes, 1 in een witte kleur en ook een glitter zilveren lakje van opi. En ten slotte kocht ik 3 lippenstifts van essence en allemaal in nude kleuren. 

Verkopen ze tegenwoordig in alle kruidvaten opi? Ik zie ze de laatste tijd steeds vaker en met veel verschillende prijzen varierend van € 3 tot € 5. 


Ook kocht ik het kruidvat 2 bodybutters en dit in de geuren blueberry lychee en olive macadamia. Ik heb nog nooit bodybutter van het kruidvat geprobeerd dus ik ben heel benieuwd naar hoe deze mij gaan bevallen.


En ten slotte heb ik bij the body shop nog wat dingen gekocht. Ik kocht een handsanitiser in de geur kokosnoot, een handlotion in de geur arganolie en ten slotte een body sorbet in fuji green tea. 

En dit is alles van skincare en beauty spullen die ik gekocht heb. Al deze producten ga ik testen en reviewen voor op mijn site. Dus de komende tijd kan je je aan reviews van deze producten verwachten. 

Waar ga jij vaak shoppen? En ben je al ooit in Hasselt gaan shoppen? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me