Dermalex bodylotion

06:00:00


Vandaag review ik voor een bodylotion die exclusief te koop is bij apothekers. Het is de limited edition dermalex bodylotion warm and cozy voor droge en gevoelige huid die ik vandaag ga reviewen voor jullie. 


De bodylotion zit een felle (nog feller dan op deze foto) groene fles die met een pomp systeem werkt. Dit maakt het gebruik van deze bodylotion extra fijn, het is hygiënischer, handig en lekker makkelijk in gebruik. Zo ziet de bodylotion eruit. Het heeft een vrij stevige structuur die heel licht aan voelt op de huid. Hij is heel makkelijk uitsmeerbaar en trekt heel snel in. Bovendien ruikt de bodylotion super lekker, het is een vrij warme vrouwelijke geur. Die je lang na het insmeren nog ruikt! 


De bodylotion zou de bovenste lagen van je huid hydratatie geven, is dermatologisch getest om allergische reacties te verminderen en is parabenen vrij. Maar zoals verwacht zit er wel parfum is. Dit vind ik wel bizar voor een product dat specifiek is voor de gevoelige huid. Mijn huid verdraagt parfum goed, maar als jouw huid hier niet goed op reageert dan zou ik deze laten liggen. 

Na een tijdje dit product getest te hebben ben ik zeker te spreken over de kwaliteit van het product. Het product trekt snel in, ruikt heerlijk, is redelijk zuinig in gebruik en voedt mijn huid goed. Ik raad hem zeker aan en ik zou hem opnieuw kopen.

Zoals in het begin al aangehaald kan je deze bodylotion enkel kopen bij de apotheker en daar kost hij € 11,50. Een mooie prijs voor dit product en erg vergelijkbaar met de prijzen van hun concurrentie

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me