Vichy Normaderm hyalu spot dagcreme

06:00:00


De Vichy normaderm hyalu spot dagcreme zou heel goed moeten werken tegen imperfecties en zou helpen om puistjes sneller te doen weggaan. Ik heb dit product ondertussen 2 maanden uitgebreid getest en vooral om te zien of hij iets tegen littekens deed en vandaag deel ik mijn bevindingen. Om te beginnen met een de applicator, de creme breng je aan met deze duwtube. Wat heel hygiënisch is en ook de koele dop maakt het aanbrengen aangenaam. Het verkoelt onmiddellijk je huid wat leuk aanvoelt. Zo ziet het product eruit, het is een doorzichtige gel creme. Die heel licht geparfumeerd is, het is een heel aangename geur.

Nu hoe werkt het product? Het product is op basis van hyaluronzuur vormt een onzichtbare beschermlaag op je huid zodat je puistje niet opnieuw met bacteriën besmet wordt. Daarnaast wordt je puistje behandeld met LHA en salicylzuur dat het genees proces van zowel littekens en puistjes versneld.

Je brengt het product 2 maal per dag aan als je een opkomend puistje hebt. De hyaluronzuur zou binnen 2 uren de bacteriën verantwoordelijk voor het puistje uitschakelen en binnen 48 uur zou het puistje verdwenen zijn.

Ik heb dit product nu een tijdje gebruikt zowel op puistjes als op littekens en ik ben fan van het product. De creme breng je heel makkelijk aan en hij droogt ook heel snel op. Ik breng hem alleen aan op opkomende en bestaande puistjes en ook op littekens.Ik laat hem heel even intrekken / opdrogen en breng daarboven mijn make-up aan. Doordat ik hem heel beperkt aanbreng kan je met zo'n tube heel lang doen wat je hebt echt niet veel nodig van het product.

Als ik het product gebruik merk ik dat een puistje goed geneest en snel vervaagt. Wel viel het me op dat je het product in een klein laagje moet aanbrengen en enkel op de plekken waar je het nodig hebt. Want als je teveel van deze creme aanbrengt kan het je huid uitdrogen en kan het gaan prikken bij open wonden.

Daarnaast heb ik hem ook gebruikt op oudere littekens en daar werkt het product ook goed op. Het duurt wel even vooraleer je resultaat ziet. Ik ben het nu enkele maanden aan het testen en begin stilaan resultaat te zien. De littekens zijn stilaan aan het vervagen en dat maakt mij heel blij. Bij mij zijn het al oude littekens en ik heb al veel producten geprobeerd om ze weg te krijgen maar tot nu toe had ik nog niet echt iets gevonden dat echt hielp tot nu!

Dus voor mij werkt dit product goed, mits kleine nadelen (uitdroging en prikken) maar deze wegen niet op tegen de voordelen van dit product. Het product kan je zowel bij de apotheek halen als bij een van deze websites. Het product kost € 13,50.

Kende je dit product al en zou je het gebruiken?

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

  1. Wauw, ben benieuwd naar wat dit product voor mij zou kunnen doen. Misschien ook eens kopen?

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me