Yves Rocher 12 Rose Eclatant

06:00:00


Vandaag heb ik een review van deze fel roze lipstick. Het is een kleur die ideaal is voor de lente en de zomer. Kijk verder voor swatches en een review. Zo ziet de lipstick er van dicht bij eruit, het is een echt opvallende flashy roze kleur. De lippenstift zit in een rood gouden huls, wat ik echt prachtig vind. De lippenstift is er een van de grand rouge lijn van yves rocher. Deze lijn van lipsticks beloven extra verzorgend te zijn en aan te voelen als een tweede huid. Of anders gezegd je zou deze bijna niet voelen op je lippen. 


Zo ziet de lipstick er uit op mijn arm, dit is met er een paar keer over te gaan. Door een paar keer over dezelfde plek te gaan krijg je pas een echt intensieve kleur. Het eerste wat je merk als je de lippenstift open doet is de geur die de lipstick heeft. Het is een vrij zoete geur die wel snel vervliegt.


Zo ziet de lipstick eruit op mijn lippen, het is een intense roze kleur. En echt wel opvallend, maar ik vind hem wel heel mooi! 

De lipstick brengt heel makkelijk aan, het glijdt als het ware over je lippen en voelt heel zacht aan. En geeft een heel mooie dekking. De lipstick geeft in het begin redelijk wat kleur af en dit zowel bij het drinken als bij eten. Maar na een (lange) tijd begint deze volledig op te drogen en dan blijft hij echt goed zitten. Hij voelt heel fijn aan op mijn lippen net als een lippenbalsem en eenmaal opgedroogd voel je hem niet meer.

Ik vind deze lippenstift een echte aanrader, hij is heel fijn en heeft een mooie kleur. De lipstick kost €17,90.

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me