Boirjois healthy mix foundation review en swatches

06:00:00


Vandaag review ik mijn favoriete foundation van het moment. Sinds ik deze foundation ben beginnen gebruiken wil ik geen andere meer. Lees verder voor meer foto's, swatches en meer informatie. 

Ik ben al jaren opzoek naar de perfecte foundation. Ik dacht hem gevonden te hebben met mijn essence soft touch mousse foundation. Maar na een tijd begon ik te merken dat de foundation mijn gezicht uit begon te drogen. Ik had last van heel veel droge plekken en mijn huid was aan het afschilferen en zelfs met veel crèmes te gebruiken en zelfs met te scrubben bleef ik er last van hebben.

Dus mijn zoektocht ging verder en ik kwam uit bij deze foundation van bourjois. Het is de healthy mix foundation.
De foundation belooft een healthy glow en een flawless complection te geven. Ook zou hij tot 16 uur goed moeten blijven zitten. Daarnaast zou hij de huid ook moeten hydrateren en een luminous skin geven. Dit zijn veel beloftes maar doet hij dit alles ook?Allereerst  ik heb de foundation in de op 1 na lichtste kleur vanille vanilla. Ik heb deze op goed geluk gekocht en hij match perfect met mijn huid. 

Een groot voordeel van deze foundation is dat hij in 8 verschillende kleuren te koop waar heel veel lichte kleuren bij zitten. Dus ideaal voor mensen die een heel lichte kleur foundation nodig hebben. 


Zo ziet mijn huid eruit zonder make-up. Ik heb een vrij rood gezicht en wat onzuiverheden rond mijn kin. 


Zo ziet mijn gezicht eruit met enkel foundation. De foundation geeft een matige dekking maar voor een goede dekking voor mijn rode wangen gebruik ik daar 2 laagjes. Dit is dan nog geen volledige dekking, maar meer vind ik niet nodig. Voor echte onzuiverheden (niet gewoon littekens wat ik hier op de foto heb) moet je trouwens wel echt concealer gebruiken de foundation bedekt deze niet goed. 

Ook zie je dat mijn gezicht echt een mooie glow geeft en dit geeft dan weer vanwaar de naam healthy foundation komt. Door de lichte glans krijg je echt een gezonde gloed over je gezicht en dit vind ik super mooi. Wel poeder ik het graag even mijn gezicht af om de glans iets minder te maken maar hij behoudt wel mooi zijn gloed. 

De foundation blijft een hele dag goed op zijn plek zitten en zorgt er ook voor dat je huid niet gaat glimmen. Dus bijpoederen doorheen de dag is niet nodig. Ook het hydrateren merk ik aan mijn huid, na een tijdje deze te gebruiken ziet mijn huid er goed uit. Ik heb geen last meer van droge plekken, geen schilfering, .... niets van dit alles. 

Dus kloppen de beloftes? 

- Healthy glow? Ja, deze krijg je zeker 
- Flawless finish? Neen, maar wel een mooie matige dekking die opbouwbaar is maar geen 100% dekking
- 16 uur goed? Ja, verrassend wel. Ik doe mijn make-up 's ochtends om 7 uur en 's avonds om 11 -12  uur zit het er nog redelijk goed op. 
- Hydraterend? Ja, ook deze doet hij.

De foundation belooft veel te doen maar doet ook echt wat hij belooft. Enkel de finish is niet helemaal flawless te noemen maar ik vind het wel een heel mooie finish. 

De foundation kan je vinden in de drogisterij en kost daar € 14,99. 

Wat vinden jullie van de foundation? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me