FOTD: zilveren bruiloft ouders

06:00:00


Mijn ouders hadden een tijdje geleden hun 25e jarige trouw en dit was mijn look voor het feestje. Ik vond mijn make-up echt geslaagd en wou deze graag delen via een face off the day. Lees verder voor meer foto's en details over de gebruikte producten.


Zo ziet mijn make-up eruit van de zijkant.

Gebruikte producten:

Gezicht: foundation; mengeling van bourjois healthy mix in vanille vanilla en essence 01 matt sand.
Voor een volledige dekking die longlasting is.
Concealer: Collection 2000 in fair
Poeder: T. Leclerc in Cannelle
Highlighter: etos golden glow
Bronzer: Sleek

Wenkbrauwen; wenkbrauw kitje van catrice
Ogen: naked 2 palette van urban decay (in de lichtste kleur voor wat kleur op mijn ogen)
Etos waterproof mascara


Ik heb die avond echt gekozen voor een volledige dekking qua foundation maar voor de rest heb ik het allemaal vrij subtiel gehouden. Zoals je een klein beetje van de foto af kan leiden was mijn outfit heel kleurrijk en daarom heb ik mijn gezicht vrij neutraal gehouden.

Wat vinden jullie van mijn fotd?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me