Pronails 387 gotta go

06:00:00


Een paar weken geleden liet ik semi permanente gelnagellak zetten van pronails op een event. Ze stelden daar hun merk voor en hun nieuwste pronails nagellakjes voor de lente en zomer. De collectie noemt de coastal collection en daar komt bovenstaand nagellak ook van. 


Dit is 387 gotta go een fel koraal rode kleur die van je nagel knalt. Dit is met 2 lagen van de nagellak en dit geeft een volledige dekking.

De nagellak lakt heel makkelijk, droogt snel op en is redelijk long lasting. Na 3 dagen is hij bij nog niet gaan chippen maar langer dan een week blijft hij niet zitten. Dus al bij al een heel goede nagellak die doet wat hij moet!


Dit is de volledige lente / zomercollectie! Ik vind deze kleuren echt goed gekozen deze passen zo goed bij het seizoen. Zelf ga ik misschien nog de paarse kleur halen, dit is een kleur die ik nog niet in mijn stash heb zitten.

Nog een belangrijke opmerking al deze nagellakjes zijn cream lakjes maar je kan dezelfde kleuren ook kopen in een sopolish en gel variant. Je kan deze nagellakjes kopen via de website en ook via hun eigen pronails studios. Om te zien welk je dichtstbijzijnde salon is kan je hier je postcode ingeven en dan vind je het dichtsbijzijnde salon. Je kan ze ook via andere websites kopen zoals deze bijvoorbeeld. Ze kosten (de gewone creamy lak) € 12.

Laat je regelmatig een manicure doen?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me