Beautyday Event fotoverslag

06:00:00

Donderdag ben ik naar het UPR Beauty day pr event gegaan. Ik heb van alles wat ik daar gezien heb foto's gemaakt zo kan ik jullie de nieuwste producten van de diverse merken laten zien. 


Als eerste merk was er L'occitane, dit zijn een aantal van hun producten van hun collectie. Van voor liggen de nieuwste producten die ze kwamen voorstellen.  (Let niet op mijn glas links) Je ziet een nieuw product dat speciaal is voor linnen, je kan dit op je gordijnen, matten, ... en zo verder gebruiken. Ook zie je een verzorgende hand en voeten crème en dat is toch wel waar l'occitane voor bekend staat. 


Hier zie je producten van melvita, dit is van hetzelfde merk als l'occitane. De producten zijn volledig natuurlijk van aard en de drie lijnen die je hier ziet zijn op basis van honing, rozen en nectar.


Hier werd het beautysalon square voorgesteld en ze lieten zien welke behandelingen ze daar doen en de producten die ze gebruiken bij hun behandelingen.


Nina Ricci stelde hun nieuwste parfum luna voor. Het parfum wordt voorgesteld als de rebelse, donkere beste vriendin va, Nina. Het parfum ruikt lekker en ziet er mooi uit.


Ook Mac was aanwezig en stelde een paar van hun nieuwste collecties voor. Ik mag een aantal nog niet laten zien omwille van embargo maar een aantal mocht wel dus die zal ik laten zien. Dit is een kleurrijke collectie die mac binnenkort uitbrengt in samenwerking met Chris Chang. 


Ook deze kleurrijke lippenstiften komen uit die collectie van Chris Chang. Het is een heel vrolijke, kleurrijke collectie0


Ook Paco Rabanne was er om zijn nieuwste parfums voor te stellen. Beide geuren bestaan al maar dit zijn de zwaardere, de fellere geuren. Dus voor mensen die van zwaardere geuren houden.


Dan was er ook een redelijk nieuw merk aanwezig namelijk Marie Stella Maris. Zij maken natuurlijke producten en bij elk verkocht product gaat er geld naar water installaties.


Dan was er nog het merk Weleda dat 2 lijnen kwam voorstellen. Als eerste deze sport lijn, al deze producten zouden helpen bij sportkwaaltjes. Zo zie je massage olie, douchegel, badolie en gel crème.

De massage olie ontspant en verwarmt de spieren, de douche gel verkwikt en geeft energie, de badolie ontspant de spieren en helpt bij het herstel en ten slotte de gelcrème is als eerste hulp bij gevoelige en stijve spieren.


En om het af te sluiten heb ik nog deze foto van de tweede lijn van Weleda. Dit zijn allemaal olies met verschillende geuren en remedies. Zo zie je lavendel die voor ontspanning dient, de rozen olie die verzorgt, de granaatappel die regeneert en ten slotte duindoornolie die hersteld en verzorgt droge huid.

En dit waren alle foto's die ik gemaakt heb die avond. Het was een heel leuk event en er waren heel veel leuke merken daar. En allemaal met leuke collecties die ze lieten zien. Ik ben super blij dat ik ben uitgenodigd voor dit event dus aan het pr bureau; dank u voor de uitnodiging!

Wat vind je van deze nieuwe collecties? Zie je iets dat je zou willen kopen?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me