Duo my hands verfrissende hand desinfecterende spray

06:00:00


Iets dat ik altijd in mijn handtas heb steken is bacteriën dodende gel. Ik vind het leuk om mijn handen onderweg naar ergens te kunnen schoonmaken als er geen zeep en water in de buurt is. En nu heb ik onlangs kennis gemaakt met een nieuw soort desinfecterende gel.  


Ik heb het natuurlijk over het merk dat je hierboven ziet namelijk Dou my hands. Dou biedt een nieuw soort desinfecterende gel aan. Aller eerst dit is geen gel maar een spray. Je sprayt dit op je handen, wrijft het even uit en het droogt meteen op.

Als je het van iets verder op je handen spuit (zo'n 10 cm) dan geeft het ook nog een leuk verkoelend effect wat zeker met de aankomende zomer een extra voordeel is. De dop zal je misschien ook opgevallen zijn of het gebrek eraan. Het flesje heeft geen dop maar het plastiek dat er boven zit is zo gemaakt dat het product nooit per ongeluk zal gaan sprayen.

De reiningende gelspray bestaat in 3 verschillende varianten, de variant hierboven is de ginger versie. Dan heb je nog vanille en neutraal. Degene die ik heb zou de geur ginger (gember) bevatten zelf vind ik hem nogal bloeming ruiken. De vanille is een vrij zoete geur en de neutrale is geurloos. Zelf verkies ik de gember geur, het is een niet sterke geur die toch redelijk lang op je handen aanwezig blijft.

Met zo'n fles handreiningsspray van Dou kom je lang toe. Het is vrij zuinig in gebruik met een klein beetje zijn je beiden handen proper. Dus met het flesje dat 50 ml bevat kom je lang toe.

De flesje kan je zowel bij de apotheker als online kopen en kost € 7,99.

Wat kan niet ontbreken in je handtas? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me