Freeman Charcoal en black sugar polishing mask

06:00:00


Heb je al ooit houtkool in een product gebruikt? Ik tot voor kort niet maar ik had al wel al gehoord over de goede werking die houtskool heeft op je huid. Toen ik laatst in het kruidvat was en daar deze gezichtsmasker met houtskool zag heb ik hem meteen meegenomen. Het masker bevat zowel houtskool als suiker zo kan je je huid voeden en scrubben in 1 keer. Het product ziet er uit als een zwarte smurrie met grove korrels suiker. Het ruikt heel zoet en chemisch niet echt een aangename geur om eerlijk te zijn. 


Zo ziet het product eruit op mijn gezicht. Rechtstreeks uit de tube ziet het er pikzwart eruit maar op mijn gezicht kreeg ik het niet donker dan dit. Het product is niet makkelijk uit te smeren, het bevat een beetje olie wat het iets makkelijk maakt maar goed uitsmeren doet het niet. 

Dit masker moet je 5 tot 7 minuten op laten en dan 1-2 minuten in masseren en dan afspoelen met lauw water. Dit is vrij simpel om te doen maar ik vond de suikerdeeltjes wel te grof om je gezicht mee te scrubben. Het deed gewoon pijn, mijn gezicht voelt wel zacht na het gebruik. Maar ik vind het te ruw voor mijn gezicht maar voor het lichaam zou ik hem wel nog gebruiken. 

Ik heb dit ook een paar keer gebruikt op mijn lichaam en daar vind ik het heel fijn voor. Dus hiervoor zou ik dit product wel gebruiken en aanraden. 

Deze charcoal & black sugar mask van Freeman komt van het kruidvat en kost daar € 3,99. 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me