Mac Russian Red

06:00:00


Een klassieke rode kleur die een must is in elke make-up collectie is een goede omschrijving voor deze Russian Red lipstick van Mac. Het is mijn tweede mac lipstick die ik heb en zoals je wel kon voorspellen is hij matte, mijn favoriete finish van lipsticks.Zo ziet de lipstick eruit, het is een mooie luxe verpakking die van goede stevige kwaliteit is. Ik ben fan!
Zo ziet de lipstick eruit, het is een vrij donkere rode kleur lippenstift die heel mooi en klassiek eruit ziet. De lippenstift voelt heel fijn aan op de lippen, is makkelijk aan te brengen en droog snel matte op maar voelt niet trekkerig aan en droogt de lippen niet uit. De lippenstift blijft uren goed zitten alleen na een maaltijd moet je hem bijwerken. 

Ik ben echt fan van deze lippenstift, hij is heel fijn in gebruik en blijft lang zitten. De lippenstift kost € 19,50.

Wat vind je van Mac make-up producten? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me