New in: dagje shoppen in Oostende

06:00:00


Ik was onlangs aan zee en besloot om een dagje te gaan shoppen in Oostende. IK ga daar regelmatig shoppen als ik aan zee ben omdat het veel winkels heeft die je in de andere steden niet vaak samen op 1 plek vind. Ik was specifiek op zoek naar mooie kwalitatieve jurkjes en deze heb ik ook gevonden. Als eerste heb ik een aantal haar verzorgingsproducten gekocht bij het kruidvat. Het is de eerste keer dat ik haarproducten bij het kruidvat koop, de producten van kruidvat waren mij nog nooit echt opgevallen maar nu besloot ik er een paar mee te nemen om te testen. Links zie je een gel crème voor krullend haar en deze zou het pluizen tegenmoeten gaan.

 Daarlangs zie je conditioner met maroccan argan olie. Deze zou goed moeten zijn voor pluizen en droog haar0 Ik heb al eerder haarproducten met argan olie gebruikt en mijn haar reageerde hier goed op. En ten slotte een haarolie met argan olie. Ook deze verzorgt mijn haar goed en zou pluizen tegengaan. 

Prijzen van links naar rechts: €1,89, € 1,69 en € 1,89. In het kruidvat kocht ik ook nog twee deo's van nivea. Er was een actie op de deo's dus kocht ik er twee tegelijk. En ook kocht ik deze essence I love nude oogschaduw  nr 5 favorite tauping. Deze oogschaduw is al een tijdje aan het hypen als een fantastisch bronzer kleur dus deze moet ik zelf ook gaan proberen.

Prijs deo: € 3,29 en oogscahduw € 2.59.  


 Zoals in het begin aangegeven zocht ik specifiek naar jurkjes. Zo vond ik dit mooie koraal roze kanten kleedje bij Lola & Liza. Ik vind kant heel mooi en ik heb al een aantal kleedjes in kant maar roze ontbrak nog. Ook de speciale mouwen vond ik mooi, ze zijn lang en vallen open aan de bovenkant. Dit kleedje kostte €24,99.

 

Ook dit kleedje komt van Lola & Liza en het is een heel kleurrijk kleed met veel blauwe accenten. Dit is een formelere jurk dan de andere die ik al heb. 

Dit was mijn duurste aankoop van mijn dagje shoppen, het kleedje kost namelijk €44,99. 


Ik kocht ook nog dit blauwe topje. Het koste maar € 3 dus van goede kwaliteit zal hij wel niet zijn maar ik vind dit een mooie kleur dus nam hem ook mee. 


En dan mijn laatste aankoop was dit kleedje (of gordijn zoals mijn papa het noemt) van MS Mode. Ik ben al een tijdje opzoek naar een maxi jurk en deze vond ik mooi. En vooral omdat de bovenkant een apart stuk heeft met een perfecte pasvorm. 

Deze was €34,99. 


Dit waren al de dingen die ik in Oostende gekocht heb. Ik ben blij met alles wat ik gekocht heb en zeker met mijn 3 kleedjes omdat dit toch echt wel bovenaan mijn shoplijstje stond. 

Waar ga jij graag shoppen? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me