Essence 06 soft nude liquid lipstick

06:00:00


Liquid lipsticks zijn de rage van het moment dus budget merken konden niet achterblijven. Onlangs zag ik liquid lipsticks bij essence en ik nam deze mee. Hoe valt deze mee? Is hij goed, mat en longlasting? Ik test het allemaal en laat het je weten!


Zo ziet de liquid lipstick eruit, ik vind dit een mooie verpakking. Ik ben echt fan van doorzichtige verpakkingen zo moet je niet zitten zoeken naar een bepaalde kleur maar zie je meteen welke je moet hebben. 


De lipstick breng je aan met een spons applicator.


Zo ziet de lipstick eruit op mijn arm, het is een peach kleur met bruine ondertoon.


Zo ziet de lipstick eruit op mijn lippen. Het is een iets lichtere kleur dan mijn natuurlijke lippenkleur.


En zo ziet het er full face uit.

De lippenstift is bij mij een natuurlijke lipkleur die naar licht bruin - roze nijgt. De lippenstift geeft een goede dekking, droogt redelijk snel mat op maar blijft altijd zacht aanvoelen aan de lippen. De lippenstift heeft een heel licht romige textuur wat heel fijn aanvoelt op je lippen. De lippenstift is redelijk longlasting, hij blijft zeker 6 uur goed zitten maar na een maaltijd zou ik hem wel bijwerken. 

Wat ik een groot minpunt van deze lippenstift vind is de geur, zo chemisch en zo zoet ruikend. Ik vind dit zo vreselijk ruiken gelukkig vervliegt de geur redelijk snel maar een lippenstift zou zo niet mogen ruiken. 

Maar in alle eerlijkheid dat is het enige minpunt van deze lippenstift. Dus ik zou hem zeker aanraden en zeker voor zijn prijs is hij het proberen waard. Ook een groot pluspunt van de essence producten is dat ze niet getest worden op dieren. 

Deze lippenstift kan je kopen bij kruidvat en kost € 2,39. 

Wat vind je van de liquid lipstick hype? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me