Bergasol droge olie SPF 10 zonnebescherming

06:00:00


Nu dat de zomer eindelijk begonnen is, is het ook heel belangrijk dat je goed insmeert tegen de schadelijke stralen van de zon. Vandaag review ik een nieuwe soort zonnebescherming namelijk droge olie die zou helpen met intense en snelle bruining maar belangrijker je ook beschermt tegen de schadelijke zon.Ik heb deze olie een tijdje goed gebruikt ook toen ik op vakantie was naar Turkije waar het iets zonniger is dan hier :) Dus hij is heel uitgebreid getest bij verschillende soorten weer. Ik ben heel licht van huid en mijn huid kent maar 2 standen wit of verbrand. Dus ik was benieuwd of deze 10 SPF genoeg was om mij te beschermen tegen de zon en of hij misschien mij kon helpen met het bruinen.

Na een week intensief zonnen in Turkije met enkel deze zonnebescherming ben ik niet verbrand! En dit is voor mij heel speciaal, normaal verbrand ik altijd en vooral mijn schouders zijn hier vrij gevoelig voor. Maar nu niets, geen rood te zien maar jammer genoeg ook geen bruin. Zelfs met het zonnen ben ik niet bruiner naar huis gegaan dan dat ik vertrok. Jammer, maar voor mij is dit normaal.

De olie ruikt heel lekker, is heel licht van structuur, trekt snel in en laat een klein glanzend laagje achter. De oliën in het product zorgen ervoor dat je huid er natuurlijk bruin uitziet. Of in mijn geval minder wit en lichtjes bruin.

Ik vind deze droge olie van Bergasol heel fijn in gebruik en zou hem zeker aanraden. Deze olie kan je kopen bij de apotheker en kost € 17,95.

X
Rosalie

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me