15 dingen die niemand je vraagt!

06:00:00


Ik was op zoek naar een leuke tag en vond deze tag en vond hem leuk dus besloot hem in te vullen. Dus hier, mijn antwoorden op deze vragen die niemand me ooit zal vragen. 


Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Beide, ik heb een kast met schuifdeuren en er staat altijd 1 open. Voor mij moet deze niet dicht, ik vind het praktischer om 1 deur open te laten dan kan ik sneller mijn spullen nemen. 

Neem je mini-flesjes shampoo en dergelijke mee uit hotels?

Nee, tenzij het heel goede shampoo is. Zo was ik eens in het Sheraton in London en die shampoo heb ik mee naar huis genomen omdat ik deze zo goed vond. Iets wat ik wel altijd meeneem zijn de mini naai kitjes, deze zijn zo handig en ik kan ze altijd gebruiken. Dus als deze er liggen neem ik ze mee. 

Heb je ooit een straatnaambord gepikt?

Neen, dit heb ik nooit gedaan. Is dit dan een ding dat mensen echt doen?!

Gebruik je to-do lijstjes?

Ja, constant! Ik ben vrij chaotisch in mijn denken en om mijn gedachten te ordenen werk ik met lijstjes. En ik vind het altijd leuk als ik dingen van mijn to do lijstje kan schrappen. 

Heb je sproeten?

Ja, niet overdreven veel maar rond mijn neus zitten er een paar. Ik ben er persoonlijk geen fan van dus ik bedek ze altijd met foundation en concealer. 

Heb je ooit in de bosjes geplast?

Ja! Ik was bij de jeugdbeweging dus als je op tweedaagse ging dan moest je onderweg wel in bosjes plassen. Dit hoort nu eenmaal bij de jeugdbeweging

Hoe groot is je bed?
Ik slaap in een eenpersoonsbed

Ben je lui?

Goh, ja en nee. Ik ben altijd wel bezig met iets maar echt super actief ben ik wel niet. Nu met pokemon go ben ik wel actiever dan vroeger maar nog niet overdreven veel. Ik heb soms wel geen zin om iets te doen dan kijk ik de hele dag naar series of films dit is soms ook leuk om te doen. 

Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Nee, ik irriteer mij niet snel aan iets. Ik ben vrij rustig van aard dus mij irriteer je niet snel maar als je mijn toch kwaad krijgt dan ben je niet goed bezig. 

Kauw je op pennen of potloden?

Nee, dit heb ik nooit gedaan maar wat een vieze gewoonte is dat. Zeker als je een pen leent van iemand die op zijn pennen kauwt, ieuw!

Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Ja, ik heb mijn hele jeugd bij de scouts gezeten. Ik ben begonnen toen ik 5 jaar was tot ongeveer 13 jaar. In het begin was het heel leuk, leuke leiders, leuke groep maar naarmate ik ouder werd en de groep steeds meer veranderde met mensen die ik niet tof vond ben ik gestopt. 

Kijk je nog weleens naar tekenfilms?

Ja, ik kijk nog steeds de nieuwste tekenfilms die uitkomen maar dit is jammer genoeg niet meer hetzelfde als toen ik kind was. Mijn favoriete tekenfilms zijn deze van mijn jeugd zoals the lion king, little mermaid, mulan, ... . 

Tel je de treden als je de trap oploopt?

Nee? Zijn er mensen die dit doen?  

Dans je weleens als er geen muziek te horen is?

Ja, maar  alleen als er geen mensen in de buurt zijn. Ik zing ook altijd mee met de radio dit is toch leuk om te doen? 

Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?

Ja, dit moest ik weten voor mijn rijexamen en ik weet het nog. ;) 

En dit waren de 15 vragen die niemand je vraagt, sommig van deze zijn echt raar! Ik vond het leuk om deze in te vullen. Voel je vrij om deze vragen over te nemen of je antwoorden te delen in de reacties!

Rosalie 
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me