Bio oil eerste indruk

06:00:00


Ik verzorg mijn huid graag met een bodybutter maar bodybutters vind ik iets te vettig om te gebruiken in de zomer. Maar een olie vind ik dan wel fijn om te gebruiken en dan enkel op de plekken waar het nodig is. En als ik dan toch een olie gebruik waarom dan niet een die super goed zou zijn?


Een tijdje geleden ben ik naar een event gegaan waar het merk bio oil werd voorgesteld. Er was ook een artieste bij die live de potje aan het versieren was. Ik mocht kiezen welke ik wou en dan werd er mijn naam bijgezet, wat een leuke touch is.


Maar nu terug naar het product, Bio oil zou helpen bij littekens, striemen, uitgedroogde huid, en nog veel meer. Ik heb dit product nu al een tijdje getest maar voor echt goede resultaten zou je het 6 maanden lang elke dag aan moeten brengen. Ik heb het nog geen 6 maanden getest maar ik wil nu toch al mijn bevindingen van nu delen.Mijn first impressions zeg maar.

Ik heb het product gebruikt op droge plekken en op littekens. De droge huid hydrateerd hij heel goed en mijn huid voelt na gebruik zachter aan. Op mijn littekens heb ik nog geen verschil gezien maar na langere tijd hoop ik wel verschil te zien.

De olie ruikt lekker, trekt heel snel in en laat geen vettige laag na. Hij is ook heel zuinig in gebruik, je komt met zo'n flesje lange tijd toe.

Mijn eerste indruk van dit product is goed. Ik ga dit nu een langere tijd testen en dan nog eens mijn bevindingen delen.

Je kan bio oil kopen voor € 11,95 bij de drogisterijen.

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me