L'occitane refreshing mist

06:00:00


Onlangs was ik op een persevent waar een nieuwe geurlijn van L'occitane werd voorgesteld. De producten van deze lijn zie je van voor op de rieten matje. Een van hun nieuwe producten van deze lijn was de refreshing mist. Ik vind de geur erg lekker en ik was dan ook super blij dat er een product van deze lijn in de goodiebag zat. 


Zo ziet de refreshing mist eruit. De refreshing mist kan gebruikt worden in het huis en op je linnen. Het camoufleert slechte geuren, verfrist en parfumeert je huis. Dus als je je gordijnen wilt verfrissen spuit je wat van deze mist erop en de gordijnen ruiken lekker fris. 


De geur komt van diverse essentiële oliën namelijk cipres, jeneverbes, citroen, tuim en eucalyptus. De geur ruikt heel fris en een klein beetje kruidig. Ik ben er dol op!

Ik gebruik deze spray op mijn lakens als sleep spray, dus als relaxende geur die je in slaap helpt te komen. Als ik mijn lakens hiermee in spuit, gewoon drie sprays en mijn hele kamer ruikt dan de hele dag naar deze lekkere geur. Ik spray deze enkele keren per week op mijn lakens en extra veel als mijn lakens net gewassen zijn. 


De fles open je met een sluitklep, je moet hem helemaal naar recht draaien en dan kan je beginnen sprayen, dit doe je vanop 20 cm. Deze refreshing mist is niet geschikt voor gebruik in een strijkijzer of in een wasmachine. 

Deze fles bevat 500 ml en hiermee kom je lang toe, zeker als je het zoals mij enkel als sleep / pillow spray gebruikt. 

Ik ben echt fan van deze spray, hij ruikt heel lekker fris en gaat lang mee.

Voor 500 ml betaal je € 22,  je kan deze spray hier kopen.

Gebruik je pillow spray?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me