Mijn High End Wishlist

06:00:00


Ik heb veel make-up maar er zijn toch nog een aantal producten die ik graag aan mijn stash zou willen. toevoegen. Vandaag laat ik jullie mijn high end make-up wishlist zien. 

Too Faced natural eye palette - € 34

Dit is al een ouder palette maar dit staat toch al een paar jaar bovenaan mijn wishlist. Ik ben er nooit aan toegekomen om dit te kopen.  Vooral omdat ik de prijs nogal hoog vind voor 9 kleuren. Maar dit palette heeft super mooie en gepigmenteerde kleuren voor een neutrale ooglook. Estee lauder double wear foundatio,n - € 41,90

Mijn zoektocht naar de perfecte foundation gaat onverminderd verder.  Deze estee lauder foundation zou een super dekking hebben en longlasting zijn. Ik zou graag deze eens willen proberen, maar ik vind € 42 nogal duur om te testen of dit iets voor mij is. Ik weet niet of het mogelijk is om hier een sample van te kunnen krijgen. Ik moet eens vragen bij een ICI paris of dit kan en zo kan ik zonder geld te verspillen kijken of dit wat voor mij is. 

Glamglow supermud - € 49,95

Over dit masker heb ik al veel gehoord en dit zou hand down het beste gezichtsmasker ooit zijn. Dit kost ook een aardige duit maar met zo'n potje kom je redelijk lang toe. Dus deze ga ik zeker eens kopen en als ik dat doe zal je zeker een review voorbij zien komen. Hourglass Ambient light - $ 80

Dit is het mooiste palette dat ik al gezien heb, de verpakking en de inhoud is super mooi. 6 verschillende kleuren voor je gezicht te shapen. Het grootste nadeel is het prijskaartje :) Ooit koop ik dit misschien maar momenteel vind ik het te duur voor wat het is. 


Mary Lou Manizer  - € 20,50

Dit is een van de populairste highlighters van het moment. En als ik swatches zie van dit product dan snap ik waarom, deze highlighter geeft een heel mooie gloed. En wie mij kent weet hoe fan ik ben van een mooie gloed, make it shine!


Hope in a Jar - € 48,95

Hope in a jar is dagcreme die zowel hydrateert als je huid licht exfolieërt. Daarnaast is de dagcrème olie vrij en dat is voor mijn gemengde haar ideaal.  Ik heb van deze dagcreme jaren geleden al goede reviews gelezen en sindsdien wil ik deze graag eens uitproberen. 


Mac lipsticks - € 18,50

Ik heb momenteel al 2 mac lipsticks: velvet teddy en russian red en ben er dol op. Ik wil er meer van en dan vooral matte lipsticks. Dit is mijn favoriete finish en mac heeft zo veel verschillende kleuren opties dus ik heb genoeg keuze voor een volgende lipstick. 


Urban decay vice - € 55,50 

Nog een oogschaduw palette dat op mijn wishlist staat is dit urban decay vice palette met mooie neutrale en fellere kleuren. De oogschaduws van urban decay zijn super gepigmenteerd en blenden mooi. Ik weet niet of ik de felle kleuren ooit zal gebruiken en dat is wat me tegen houdt om dit palette te kopen. Yves Saint Laurent rouge volupte shine -  € 31,05

Deze producten zien er ook super mooi uit, dus van deze zou ik ook aan mijn stash willen toevoegen. Ook van deze zijn er veel verschillende kleuren dus keuze genoeg. En het pigment van de (meeste) lipstick  is super. 


Nars Laguana -  € 39,00 

Veel Amerikaanse beautyvlogger hypen al jaren over deze bronzer van Laguana. Deze koele bronzer is perfect voor het shapen van het gezicht. En geeft een heel natuurlijk resultaat.

Dit zijn alle producten van high end merken die op mijn wishlist staan. Een deel van deze producten hoop ik binnen een paar jaar in mijn bezit te hebben. Mocht ik een product hiervan kopen dan zal je de review hier zien! 

Wat staat er op jouw wishlist? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me