Movie time #4

06:00:00


Het is weer tijd voor een nieuwste movie time! Ik heb onlangs redelijk wat films gezien en een aantal daarvan wil ik vandaag bespreken.


The huntsman: winter's war


Inhoud: De film begint nog voor het verhaal van snow white met de zussen Ravenna en Freya die magische krachten hebben waarmee ze koninkrijk na koninkrijk veroveren. Freya wordt de ijskoningin van het Noorden en Ravenna de koningin die de hoofdrol heeft in Snowwhite and the huntsmen.

In deze film zien we het rijk van Freya en haar huntsmen. Ik kan jullie niet meer informatie geven zonder de film te verpesten, kijk de trailer hierboven voor alle highlights van de film en je krijgt een goed beeld wat je te wachten staat.

Cast: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Jessica Chastain, Emily Blunt, ...
Duur: 1 u 54
IMDB Score: 6.1

Mijn mening: Ik ben fan van deze film, de film duurt bijna 2 uur maar ik heb mij geen enkel moment verveeld. De film heeft een topcast, leuke personages, goede verhaallijnen, goede special effect, ...  Kort gezegd de film voldoet aan alle vereisten voor mij om een goede film te zijn.
Ik zou deze film een 8 op 10 geven en zeker aanraden als je van actie en avontuur houdt.

Teenage mutant ninja turtles Inhoud: De film vertelt het verhaal van 4 gemuteerde schildpadden die ninja's zijn en tegen het kwaad vechten. Dit is de verfilming van de populaire tekenfilm van vroeger.

Cast: Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner, Alan Ritchon
Duur: 1 u 41
IMDB score: 5,9

Mijn mening: ik heb deze film voornamelijk gekeken voor nolgastie omdat ik vroeger graag keek naar de tekenserie. Maar ik ben geen fan van deze film, het was saai, flauw gedaan en Megan Fox is geen goede actrice. Niet alle remakes zijn goed en deze is het ook niet. Ik zou deze nog geen 5 geven.

InsurgentInhoud: Insurgent is het tweede deel van de Divergent serie. In deze zien we Tris en Four het gevecht aan gaan met Jeanine en de andere bestuurders. Meer kan ik ook niet prijsgeven zonder teveel van de film te verklappen. 

Cast: Shailene Woodley, Kate Winslet, Theo James,
Duur: 1 u 59
IMDB score: 6,3

Mijn mening: ik was super fan van de eerste film van deze reeks en heb het kijken van deze film echt uitgesteld omdat ik niet wou dat deze slecht was. Ik ben niet teleurgesteld in deze film, maar de eerste is overduidelijk veel beter. Deze sleept te lang aan, het duurt zo verschrikkelijk lang eer er iets gebeurd. De cast is goed, het verhaal ook, dus voor mij is het een aanrader. Nu ik zo lang gewacht heb kan ik binnenkort ook al de derde film van deze reeks zien. Spannend! Ik geef deze een 6,5. 

Dat waren een paar van de films die ik de afgelopen tijd gekeken heb. Van twee ben ik fan en van 1 totaal niet. 

Welke films hebben jullie de laatste tijd gekeken? En welke zou je aanraden? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me