Corine de Farme micellair cleansing lotion

06:00:00


Micellair reiningsproducten worden door de beauty wereld toegejuicht omwille van zijn goede werking. Ikzelf ben ook helemaal meegaan in deze hype en ik ben fan van micellair water. Onlangs zag ik dit product van Corine de Farme dat micellair water combineert met een cleansing lotion, het beste van beide werelden dus. Ik heb het een tijd geprobeerd en hieronder vind je mijn bevindingen. 

 

Zo ziet het product eruit en hier kan je ook zien wat het product allemaal belooft te doen. Zo zou het ontschminken, hydrateren en je huid zachter maken. Het bestaat uit 97% natuurlijke ingrediënten en zou daardoor geschikt zijn voor alle huidtypen. 

Ik heb het een tijdlang getest en als eerste wil ik het pompsysteem benoemen. Dit vind ik een pluspunt voor elk product, het is hygiënische en het is makkelijker om te doseren. En nu het product 

Het product is een romige lotion die makkelijk aanbrengt en uitsmeert, fijn aanvoelt en goed ruikt. Als ontschminker werkt het product fijn, het droog niet uit, prikt niet in je ogen, ... . Maar het verwijderd niet alle make-up in een keer, ik moet nadien nog even er overheen gaan om zeker alles te verwijderen. Mijn huid voelt na het gebruik zacht aan en de lotion verzorgt mijn huid goed.


Hier zie je de ingrediënten en hoe het product werkt.

Ik,ben alleszins overtuigd van dit product, ik wou gewoon dat deze iets beter ontschminkt. Ik ga deze zeker blijven gebruiken en zou het ook aanraden als een milde ontschminker

Gebruik je micellair water?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me