Eucerin spf 30 zonne bescherming

06:00:00
Een tijd geleden zag ik deze foto van een vrachtwagenchauffeur waar je de schade van de zon op zijn huid duidelijk ziet. Sindsdien ben ik erg voorzichtig met de zon en draag ik altijd zonnecrème. Maar gewone zonnecrème is te vettig voor mijn gezicht en gaf mij puistjes. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een product dat dit zou verhelpen en zo ben ik terecht gekomen bij een zonnecrème op gel basis. Werkt het? Wat doet het? Lees verder om meer te weten te komen

Deze zonnecrème van Eucerin met spf 30 die speciaal bedoelt is voor de vette en acne gevoelige huid. De zonnecrème is op basis van een gel waardoor deze minder vet is De gel is een dry touch gel wat wilt zeggen dat als je deze opdoet het meteen droog is Waardoor je meteen verder kan gaan met het aanbrengen van je make-up. 

Trouwens het is een vergissing om te denken doordat je make-up draagt dat je geen zonnebescherming op moet doen. De zonnestralen komen hier ook door waardoor zonnecrème altijd nodig is.

 De zonnecrème biedt een hoge UVA en UVB bescherming, heeft een matterend en anti glans effect. 
Zelfs met de zonnecrème wordt de intensieve middagzon, deze zou je het beste nog mijden. 

Ik gebruik deze zonne bescherming al een tijdje en ik ben fan Het voelt niet vettig aan, geeft geen puistjes, droogt snel en geeft veel bescherming. Dus dit is ideaal voor mensen met een vette huid

Deze zonnecreme kost € 23,74. 


Gebruik je altijd zonnecrème? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me