Persoonlijke update #1

06:00:00

Afbeeldingsresultaat voor openhartige blog

Het is al even geleden dat ik een persoonlijk artikel gemaakt heb maar er is de laatste tijd zoveel gebeurd in mijn leven dat het een apart artikel waard is. Zo vertel ik over een grote verandering in mijn leven, mijn laatste obsessies, ... .


Nieuw werk
Afbeeldingsresultaat voor nieuw werk

Mijn grootste verandering is dat ik van werk veranderd ben. In februari ben ik afgestudeerd en in maart begon ik op mijn allereerste werk (vakantiejobs niet meegerekend). Dit was een heel nieuwe uitdaging voor mij en een leuk leermoment. Maar na 6 maanden had ik het gevoel dat ik daar niets meer leerde en ik verveelde mij zelfs op het werk. Niet dat ik geen werk had maar ik was aan het werken op automatische piloot.

Ik wil uitgedaagd worden in mijn werk en ik wil dingen leren. Dus ik besloot om ander werk te zoeken en ik heb dit gevonden. Volgende week begin ik op mijn nieuw werk in Brussel.  Ik ga iets totaal anders doen dan mijn huidige werk. Deze week heb ik ook mijn ontslag moeten geven wat een minder leuke ervaring was maar ik kijk uit naar maandag. Ik vind het allemaal super spannend momenteel!

Daarnaast heb ik ook onlangs mijn eerste auto gekocht. Ik heb een tweedehands opel corisca gekocht, dit is mijn duurste uitgave tot nu toe. Maar als de auto nog een of twee jaren rijdt dan is hij zijn geld zeker waard geweest.

Vrije tijd 

Afbeeldingsresultaat voor pokemon go


Net zoals velen ben ik mee gegaan in de pokémon go hype. Ik heb dit heel lang heel actief gespeeld, ik ging na mijn werk soms uren fietsen om pokémons te vangen. Ik was echt geobsedeerd aan het spelen, maar nu speel ik het niet meer. De hype is in mijn ogen echt over en dit merk je ook.

Afbeeldingsresultaat voor lerarenopleiding

Ik ben vorig jaar begonnen met de lerarenopleiding, de welgekende d cursus. Ik doe dit via avondopleiding en dit duurt normaal twee jaar. Waar ik het vorige semester mijn vakken via afstandsonderwijs kon doen, moet ik nu twee - drie keer per week naar school gaan. Dit kost veel tijd en neemt toch een groot deel van mijn vrije tijd weg, hopelijk is het het waard.

Blog

Afbeeldingsresultaat voor blogdip

En dan iets waar ik lang over getwijfeld heb om te vertellen op mijn blog. Maar ik wil dit toch vertellen, ik heb namelijk een tijd lang een blog dip gehad. Ik had geen zin om aan nieuwe artikelen te werken, ik had geen inspiratie, ... . Dit is nu beter maar door alle omstandigheden kan ik geen 3 artikelen online zetten zoals mijn bedoeling was. Ik probeer nu terug naar twee artikelen te gaan en dit lukt stilaan.

Ook ben ik achter de schermen bezig met een meer professionele blog. Zo heb ik nu visitekaartjes, een logo, ... . Het enige wat nog moet veranderen is de layout van mijn blog, ik heb nog geen layout gevonden die perfect aansluit bij wat ik wil. Maar als ik dit vind pas ik onmiddellijk mijn blog aan.


Wat gebeurd er allemaal in jouw leven?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me