PH formula sos rescue oil

06:00:00


Ik ben de laatste tijd heel erg gefocused op mijn huid. Mijn huid heeft de laatste tijd veel afgezien en dan wil ik alle middeltjes die mijn huid kunnen helpen graag testen. Toen ik meer informatie kreeg van deze sos resue oil wou ik hem onmiddellijk testen. Klik verder om meer te weten te komen over deze olie en om te zien wat ik van deze olie vind.


Deze olie bevat natuurlijke actieve bestanddelen die de huid met gezonde gloed en jeugdigheid doordringt. De olie verbeterd de collageenproductie en dit vervaagt lijntjes en rimpels en verstevigd de huid. Daarnaast verzacht en hydradeert de olie de huid. 


Zo ziet het product eruit, het bestaat uit oliën en 'water' fase. Vanonder zie je de oliën deze zijn argane , zoete amandel -, jojoba-, sesam- en  olijfolie. En daarnaast zit hier ook vitame C en E en laminaria digitata, alpinia galanga en acetylheapeptide in. 

Met andere woorden er zitten heel veel voedende en verzorgende bestanddelen in. Qua ingrediënten kan je niets meer wensen. Vooraleer je de olie gebruikt moet je hem zachtjes schudden zodat alles gemengd wordt. Dit ziet er dan zo uit. 


De olie werkt met een pipet waarmee je heel gemakkelijk kan doseren. Je hebt zo'n 6 tal druppels nodig om zowel je gezicht als nek in te smeren met de olie. Nadien masseer je deze dan even in. Je kan de olie ook gebruiken op je haren, nagelriemen en droge plekken van het lichaam

Ik gebruik deze olie al even en ik ben fan! De olie ruikt heel lekker, voelt goed aan op de huid, trekt heel snel in en laat je huid heel zacht achter. Ik was bang dat dit product te vettig ging zijn voor mijn gemengde huid maar integendeel mijn huid verdraagt dit product super goed. 

Ik blijf dit product gebruiken en raad het zeker aan! 

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me