Catrice wenkbrauwset

06:00:00


Dit product gebruik ik al jaren maar er is nog geen review van online gekomen. Ik had destijds foto's gemaakt maar ik ben er nooit aan toe gekomen om er een artikel van te maken tot nu! Lees verder om mijn review van dit product te zienZo ziet het product eruit, het bevat 2 kleuren, een pincet, een kwast / borsteltje en een spiegel.
Dit product is handig om mee te nemen onderweg omdat alles wat je nodig hebt hierin zit. 


Zo zien de kleuren eruit. Links is een assig bruine kleur en rechts een donker bruine kleur. 
Ik gebruik een mengeling van beide kleuren zodat de kleur perfect match met mijn eigen wenkbrauwen.

Ik gebruik dit product al jaren om mijn wenkbrauwen bij tekenen en in te vullen en het product is nog niet op. Wel verkies ik om een grotere kwast te gebruiken zo kan je preciezer te werk gaan. Maar als ik een product jaren gebruik wil dat toch iets zeggen!

Ik raad dit product aan iedereen aan want het is echt een super goed product. Je kan het kopen bij kruidvat voor € 3,99. 

Heb je een product dat je al jaren gebruikt? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me