Nieuwe lay-out!

06:00:00


Het heeft even geduurd maar mijn nieuwe layout is live! Ik ben achter de schermen al even bezig met de lay out van mijn blog. Ik was de oude helemaal beu en wou iets totaal anders en dat heb ik nu ook. Klik verder om de grootste veranderingen te zienZo ziet de header er nu uit. De naam is veranderd in mijn logo en heel vanboven zie je de andere pagina's (startpagina, over mij & contact) en rechts de zoekfuntie. 
Als je dan naar beneden scrollt zie je foto's en titels van mijn 5 recentste artikelen. Je kan hier op klikken en komt dan uit bij het artikel zelf. 
Hier onder zie je dan de artikelen zelf, met een grote foto en een inleiding. Rechts ziet er nog redelijk hetzelfde uit als vroeger alleen aangepast met de nieuwe vormgeving. 

De blog heeft een witte achtergrond zo komen de foto's beter uit en maakt het minder druk. Ik denk dat dit de lees belevenis verhoogt en dat vind ik als blogger belangrijk. 

Dit zijn een paar van de grootste veranderingen, hiernaast komen nog een paar kleine aanpassingen maar deze zullen in de loop van de komende weken gebeuren. 

Wat vinden jullie van de nieuwe lay-out? Zijn er dingen die je zou aanpassen? Feedback is altijd welkom

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik vind deze nieuwe lay out er mooi uitzien! Kleine tip: door de reclame banner bovenaan zie je de verschillende pagina's niet, als er meer zijn dan drie dan zien we ze niet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tip! Ik ga dit zo snel mogelijk proberen op te lossen

      Verwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me