Pronails persevent - fotoverslag

06:00:00 

Afgelopen donderdag was ik op een persevent bij Pronails op hun hoofdkantoor waar ik de nieuwste producten te zien kreeg.  Ik heb hiervan een vlog gemaakt, deze kan je hier vinden. Ik heb ook van die avond foto's gemaakt en deze vind je hier. Dit is een van de producten van Pronails, de so polish nagellak. Deze nagellak is op gelbasis die je nadien er gewoon van af trekken. Meer uitleg hierover volgt binnen kort 


Dit is de back to wool collectie, een collectie met pastel tinten die super mooi zijn voor de aankomende winter periode. Op het event kregen we ook een manicure. Je kon kiezen voor de so polish manicure of voor de longwear polish.Ik heb gekozen voor de derde en vierde kleur die je hier ziet. Dit is melted marshmellow van de back to wool collectie en een kleur van de glitter lijn. Dit was de populairste combinatie van de dag, heel veel mensen namen deze kleuren.
Dit is mijn manicure, dit is met de so polish gedaan omdat de glitter enkel in so polish beschikbaar was. Ik ben super blij met het resultaat, het ziet er zo mooi uit!

  

Dit is de topcoat en de finish laag van de longlosting lijn. De longlasting lijn werkt met een drie stappen plan waarbij je deze twee nagellakjes nodig hebt. Ze hebben dit heel uitgebreid getest en het onderzoek wees uit dat een drie stappenplan het beste resultaat geeft. Ik ben benieuwd en ga dit binnenkort even proberen. 


Op het event waren sapjes aanwezig van het merk pura natura en ze waren lekker! 

Dit is het deep purple sapje. Het was super lekker, het proefde zoet en was verfrissend. Zeker een aanrader


Er waren ook healthy hapjes aanwezig. Hier zie je gezonde balletjes, een met cacao en een andere met havermout. En daarnaast ook nog wraps een met kip en de andere met zalm . Het zag er allemaal heel lekker uit!


Toen ik naar huis ging heb ik nog even gevraagd of ik een sapje mee mocht voor de weg naar huis. En dit mocht. Ik koos toen voor het oranje sapje zo kon ik beide even proefen. Beide waren lekker maar ik ben meer fan van het paarse. 

Dit was dan meteen het einde van dit persevent. 

Ben jij fan van sapjes? Welke ingrediënten gebruik je altijd in je sapjes? 

Rosalie
x

You Might Also Like

1 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me