L' occitane relaxing hand and foot balm

06:00:00


Met dit koude weer gebruik ik graag handcrème om mijn handen te verzorgen. Ik heb onlangs een l’occitane handcrème gekregen en besloot deze te testen. Ik had al veel over de handcrèmes van l’occitane gehoord maar ik had er nog nooit een gebruikt. Ik was dus heel nieuwsgierig naar de werking ervan en vandaag lees je mijn bevindingen! 


Hierboven zie je hoe de handencrème er uit ziet. Het is een grote witte tube wat niet een mooie verpakking is (het doet me denken aan crèmes van de apotheek) maar dit zie je wel vaker bij handcrèmes. Maar bij andere merken wordt er wel iets meer aan verpakking gedacht (denk hier bij aan de handcrèmes van the body shop) maar het gaat uiteindelijk over het product en niet de verpakking. 

Als je de dop openschroeft (goed als extra veiligheid tegen lekken) ziet het er zo uit. 


Je hebt van het product niet veel nodig, dit is wat ik gebruik om mijn beide handen in te smeren.
Nadat ik mijn handen heb ik gesmeerd voel ik de crème wel nog zitten maar ik kan gewoon verder werken. Het laat geen vettig laagje achter op je toetsen bord, terwijl je verder werkt trekt de crème in wat heel snel gebruikt.

De handencrème is heel sterk geparfumeerd, als je hem opendoet ruik je meteen de lavendel en appelsien geur. Deze is vrij sterk maar vervliegt vrij snel. Ik vind het wel een lekkere geur maar ik kan me inbeelden dat dit niet een geur is voor iedereen.

De crème verzorgt mijn handen heel goed, ze voelen lang zacht aan na gebruik. De crème kan ook gebruikt worden op andere droge plekken op je huid en daar werkt hij ook goed op, wat een extra troef is.

Ik ben overtuigd van de goede werking van deze handen crème. Hij verzorgt mijn handen goed, trekt snel in, je kan meteen verder werken en heeft een geur die ik lekker vind. De prijs is ook goed voor het product zeker omdat je niet veel nodig hebt en er dus lang mee kan doen. Voor 75 ml betaal je € 16. 

Dus alles bij elkaar genomen vind ik dit zeker een aanrader! En ik ga hem zeker met plezier blijven gebruiken!


Gebruik je een handcrème? En wat is je favoriete merk?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me