Pronails so polish manicure

06:00:00


Een paar weken geleden liet ik jullie in mijn vlog en foto verslag het resultaat zien van de so polish manicure. De manicure belooft de langdurigheid van gelnagellak en een gemakkelijk verwijdering zonder de nagels te beschadigen. We zijn nu meer dan twee weken verder (dit is hoelang de nagellak goed zou blijven) wat zijn mijn bevindingen. Lees verder om het weten


Hoe verloopt de manicure?

Als eerst worden je nagels bijgevijld,worden ze schoongemaakt en wordt er een serum op aangebracht.
Nu komt het speciale aan deze manicure, ze brengen een vliesje aan op je nagels. Ze hebben keuze uit heel veel verschillende maten zodat je nagel zeker volledig bedekt is met het vliesje.
Ze verwijderen alle lucht van onder het vliesje en vijlen dan gewoon het overschot weg.
Vervolgens brengen ze 2 lagen nagellak aan, die je tussentijds laat verharden onder een uv lamp en dan ten slotte een finish laagje die je ook laat verharden. Nadien brengen ze een product aan dat de nagels schoonmaakt en alle overblijvende nagellak verwijderd.

Dit is hoe de manicure er twee weken geleden uitzag net na het aanbrengen


Dit ziet er zo mooi uit! Ik heb de nagellak melted marshmallow op van de back to Wool collectie samen met een glitter accent kleur. Ook deze glitter nagellak is op gel basis en zou ook twee weken goed moeten blijven. We shall see!


Zo ziet de nagellak eruit na twee weken 

Er is vooral uitgroei te zien en van voor aan de nagel begint hij op sommige plekken te chippen. Maar dit is een super goed resultaat voor 2 weken. De nagellak had er nog langer op kunnen blijven zitten maar ik vond de uitgroei niet meer om aan te zien (het is niet super veel maar ik begon er echt op te focussen). Dus het was tijd om de nagellak te verwijderen.  

Hoe verwijder je de so polish manicure?
Om de maniucre te verwijderen zonder schade aan je nagels moet je een aantal stappen volgen. Zo moet je eerst het vliesje aan een zijkant lichtjes losmaken, zodat er een kleine opening bestaat tussen het vliesje en je nagel.Zo ziet dit er dan uit, het is heel makkelijk om te doen. Je kan dan gewoon het hele vliesje van je nagel halen.


Zo zien mijn nagels zien er nadien zo uit, er zijn nog restanten van de lijm blijven hangen. Maar met wat nagellak remover kan je dit zo verwijderen. Ik heb nadien nog wat olie aangebracht en mijn nagels zagen er weer zoals normaal.

Het kostte me maar een paar minuten om de manicure te verwijderen en mijn nagels te verzorgen. 

Mijn verdict:

Ik ben fan van deze manicure, de nagellak blijft lang zitten en is makkelijk te verwijderen. 
De manicure duurt ongeveer 20 minuten door de vele stappen en het te laten uitharden.  Maar het resultaat is het zeker waard, ook de vele kleur opties zijn een voordeel. 

Ik raad dit zeker aan 

Rosalie
X                               

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me