Vera Camilla's kledinglijn

06:00:00


Verassend nieuws in de laatste video van Vera Camilla. Vera brengt namelijk een kledinglijn uit, een exclusieve lijn met 5 verschillende items. Een verassende keuze voor een beauty blogger maar daarom niet een slecht idee. De kledingstukken zien er namelijk heel goed uit en je ziet dat ze helemaal op maat van Vera gemaakt zijn.  Klik verder om de foto’s te zien van de verschillende items.

 
Dit is mijn favoriete item van haar collectie. De ‘make me up before i gogo’ trui. Dit is zo’n grappige trui met een mooi ontwerp.


Vera heeft ook gedacht aan haar lezers / volgers die niets met make-up hebben. Zo heeft ze deze hele leuke koffietas trui ontworpen. Een mooi design dat perfect bij de herfst en winter past.


En dan de laatste trui met als ontwerp een lipstickhanger. Ik dacht eerste dat het een ‘make-up kerstslinger’ was maar de omschrijving gaf aan dat het een juwelenhanger moest voorstellen (maar hier dan met een lipstick). Origineel idee en met de rode lipstick is dit zo Vera!


Het laatste ontwerp kan je ook kopen als t-shirt en dit in het wit of het zwart.


Dit zijn alle kledingstukken die Vera uitbrengt, ze zijn exclusief te koop op https://www.favorees.nl/collections/vera-camilla en alle afbeeldingen komen van daar! Alle items zijn beschikbaar in de maten  xs tot xl. 

De collectie is mooi en aan de typische rode lippenstift en de ontwerpen zie je dat deze van Vera zelf komen! Super goed gedaan van Vera! Zie ook hoe goed ze poseert, vooral de tweede foto (die met de koffie mug trui) is een echte Vera pose.  

Ik vind het super dat steeds meer Nederlandstalige bloggers diverse dingen doen. Maar ik wacht wel nog steeds op een boek van Vera! Misschien een idee voor een volgend project ...

Ga je iets kopen van deze collectie?

Rosalie

X

You Might Also Like

1 reacties

  1. Leuk artikel! Het ziet er een leuke collectie, ik ga misschien de koffie tas trui kopen

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me