Doelen 2017

16:00:00

Afbeeldingsresultaat voor 2017

Aan het einde van het jaar stel ik mij doelen voor het volgend jaar en dit voor het in artikel vorm. Hoe ik het gedaan heb met mijn doelen van 2016 vind je hier.Meer reizenDit is een doel dat al jaren op mijn to do list staat. Ik heb al redelijk van de wereld gezien (alle landen die rood gekleurd zijn) maar ik wil meer van de wereld zien. Dus mijn doel voor 2017 is om volgend jaar een nieuw land rood te kleuren.  

Dit doel zal ik volgend jaar zeker halen aangezien ik al een vakantie geboekt heb naar Kreta dus dat is al meteen een nieuw land. Ik ga nog proberen om een ander nieuw land te zien in 2017 maar dit is momenteel nog niet gepland. 

Bloggen & Youtube

Afbeeldingsresultaat voor bloggen


Ook volgend jaar wil ik verder blijven bloggen en video's maken voor op mijn youtube kanaal. 

Ik ga er net als vorig jaar weer cijfers op plakken maar niet over volgers maar over aantal video's / blogpost. Volgende jaar wil ik in totaal minstens 52 video's online plaatsten. Zo heb ik ten minste elke week 1 video online. 

Ook wil ik elke maand minstens 10 artikelen online plaatsten. En dit op dinsdag, donderdag en zaterdag en eventueel extra's op andere dagen. 

Dit is een iets moeilijker doel maar met goede voorbereiding haalbaar! Ik ga er alleszins voor  

Uit mijn comfort zone geraken


Volgende jaar wil ik meer dingen doen die buiten mijn comfort zone liggen. Ik wil nieuwe dingen doen die ik normaal nooit zou doen. Zo wil ik graag duiklessen nemen en wat meer nieuwe dingen doen.

Ik weet nog niet wat ik allemaal kan doen qua timing, volgend jaar heb ik namelijk nog steeds les en dit 2 avonden en zaterdag. Maar ik ga meer nieuwe dingen doen

Meer sporten

In 2017 wil meer sporten. Ik heb vroeger veel gelopen en ik wil dit jaar weer de 5 km kunnen lopen. Dit zal weer even opbouwen zijn en dan hoop ik tegen de zomer 5 km op regelmatige basis te kunnen lopen.Gezonder eten

Afbeeldingsresultaat voor gezonder eten

Ik eet momenteel redelijk gezond, zo probeer ik elke dag friut en groeten te eten maar daarnaast snoep ik ook redelijk veel. Dus mijn doel voor 2017 op het snoepen zoveel mogelijk te laten en het snoepen te vervangen door gezondere snacks! 


Wat zijn jouw voornemens voor 2017?

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me