Medeling : Nieuwe rubrieken

19:45:00

Afbeeldingsresultaat voor blogging
Even kort een kleine mededeling! Ik mijn blog inhoudelijk wat aanpassen. Zo komen er een paar nieuwe rubrieken bij.

Een die ik eigenlijk vorig jaar al lanceerde maar gewoon vergeten ben namelijk ‘beautynieuws’. Via deze rubriek deel ik nieuwtjes op het gebied van beauty, lifestyle, fashion, … .Zo laat ik bv nieuwe collecties van producten zien, speciale acties, … . Alles kan aan bod komen zolang ik het maar interessant genoeg vind voor een artikel! Deze artikelen komen tussendoor aan bod en vervangen dan niet de gewone artikels die op dinsdag, donderdag en zondag aan bod komen.

Daarnaast wil ik meer films bespreken. Dus de rubriek ‘movie time’ komt er bij. Per artikel bespreek ik dan een video die ik gezien heb. En geef ik mijn eerlijke mening over de film. Ik ga zien of ik ook iets met series kan doen maar dit moet ik nog bekijken!

En ten slotte komt er ook een rubriek over boeken want ik lees ook graag. Dus de laatste rubriek die er bij komt is ‘time to read. ’Hier bespreek ik dan boeken die ik gelezen heb en wat ik er van vond!

Ik hoop dat jullie de veranderingen leuk gaan vinden! Ik ben er alleszins heel enthousiast over! Naast deze inhoudelijke veranderingen gaan er ook een paar lay-out veranderingen aankomen. Maar deze moeten eerst achter de schermen uitgewerkt worden vooraleer ik deze ga lanceren!

Rosalie

X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me