Mijn 10 meest gelezen artikelen van 2016!

06:00:00


De laatste week zie ik veel blogs een artikel online zetten met hun 10 populairste artikelen van 2016. Ik vond dit een leuk idee dus bij deze mijn 10 populairste artikels die in 2016 geschreven zijn!
10. Essence soft touch mousse foundation

Dit is al jaren een van mijn favoriete foundations en ik heb er jaren over gesproken. Ik kwam er achter dat ik er nooit een review van geschreven had dus in 2016 kwam deze eindelijk online. Het artikel kan je hier vinden.


9. Yves rocher quelques notes d’amour

Mijn favoriete parfum van het moment is deze quelques notes d’amour en het artikel van dit parfum viel blijkbaar ook in smaak. Ik vind parfums moeillijk om te reviewen, hoe omschrijf je een geur? Ik geef altijd de noten en waar het mij aan doet denken. Maar aangezien het artikel goed gelezen is zal ik proberen dit jaar meer parfums reviews online te plaatsen. Het artikel van QuelQues notes d'amour vind je hier. 8. Hawaiian dream cocktail recept

Recepten doen het altijd goed, zo is mijn petit beurre nog steeds mijn meest gelezen artikel. Dit recept van mijn favoriete hawaiian dream cocktail deed het goed. Ben je fan van een zoete fruitige cocktail, bekijk dit recept dan eens !7. Beautynieuws trind en jean d’estrees maquillage lente collectie

Ik krijg van pr bureau’s mailtjes met de nieuwste collectie / producten van merken. Soms zitten er mails tussen met producten die me meteen aanspreken en die dan een eigen artikel verdienen. Zo ook deze collecties van Trind en Jean D’estree. Ik besprak alle producten van hun lente collectie, het artikel vind je hier.6. Yves Rocher zuiverend reiningsgel sebo vegetal

Ik ben destijds mijn blog begonnen omdat ik geen reviews vond van de producten van Yves Rocher, dus ik besloot zelf een deel van de producten te testen en te reviewen. Op mijn blog vind je dan ook heel veel reviews van yves rocher, al deze producten kan je hier terug vinden. Zo ook deze reiningsgel. Ben je benieuwd naar de werking van deze gel, lees het artikel dan even hier.


5. Pronails so polish manicure

Een tijdje terug was ik uitgenodigd voor een pronails event waar ik een manicure met de so polish kreeg. De techniek die ze toepasten kende ik nog niet dus ik besloot er een artikel over te maken. Benieuwd naar het resultaat? En de werking van het product? Je leest het hier!4. Win sleek face form

Voor mijn blogverjaardag besloot ik een sleek face form palette wegtegeven. De winactie was heel populair! Zo populair dat ik morgen nog eens een sleek palette weg ga geven! Hou mijn blog morgen in de gaten voor de winactie!3. Mac face charts

In Oktober kreeg ik een persbericht van mac met de mooiste face charts voor halloween. Deze waren zo mooi en uniek dat ik deze moest delen. De foto’s van het artikel zijn veel gepind geweest en zo zijn er veel bezoekers naar mijn blog gekomen. Benieuwd naar de mooie face charts? Je vindt ze hier!


2. Vera camilla’s kledingslijn

Vera Camilla bracht in November een kledingslijn uit. Ik zag de video op twitter en besloot er een artikel over te maken. De volgende dag kwam het artikel al online en Vera deelde de tweet met link naar het artikel. Vera heeft bijna 55.000 volgers op twitter dus de tweet bereikte veel mensen. En leidde dan ook veel lezers naar het artikel. Je vindt het artikel over de collectie van Vera hier.


1. PH formula rescue oil

En het populairste artikel van 2016 was … ph formula rescue oil! Een product dat heel goed is en waar ik super fan van ben! Ik schreef een review die ook gedeeld werd op de facebook pagina van ph formula. Het artikel kan je hier lezen.


Dit waren mijn 10 meest gelezen artikelen van 2016 hoeveel heb jij ervan gelezen? Wat zijn je favoriete artikelen om te lezen? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me