Op aanraden van beautyblogger gekocht!

06:00:00


Ik volg al jaren beautybloggers, het is dankzij hun dat ik destijds ook met mijn blog begonnen ben. Ik zag onlangs een artikel van Laurence (van Smallest Daisies) voorbij komen met producten die ze door bloggers gekocht heeft. Ik heb mij door de jaren heen ook schuldig gemaakt aan door bloggers geinspireerde aankopen.

Klik verder om te zien welke items ik op aanraden van beautybloggers gekocht heb.Een aantal jaar geleden vlogen de reviews van de real techniques kwasten je rond de oren. Ik ben toen met de hype meegegaan en kocht mijn eerste RT kwast. Als eerste kocht ik de oranje face expert kwast, ik was heel tevreden over deze kwast en al snel volgde de oogschaduwkwasten.

Na de hype rond real technique kwasten kwam er een nieuwe hype namelijk stipling brushes. Dit zou de beste kwast zijn om een flawless look te krijgen. Ik kocht me er een van RL (waarom niet het beste merk combineren met de beste kwast?) en over deze ben ik nog steeds heel tevreden.

In het midden zie je nog een zwarte blending brush van de Hema. Deze zou de beste dupe (volgens sommige zelfs de betere versie) van de mac 217 blending brush zijn. Mac lag toen niet in mijn budget dus ik kocht deze in plaats van de mac kwast. Deze doet zijn werk goed en in kwaliteit vergelijkbaar met die van de real technique.


Ik heb de meeste lipsticks en lipglossen op aanraden van bloggers gekocht, op de foto zie je een selectie van de producten die ik momenteel nog relatief vaak gebruik. Je ziet veel nude / licht roze kleurtjes, dit zijn de kleuren die ik graag draag. Links zie je Papaya punch van sleek, de 4 lipsticks van essence zijn: 13 love me, cool nude, natual beauty en velvet matte. In het midden zie je een chubby stick van Yves rocher en er langs essence soft nude liquid lipstick. En heel rechts zie je bourjois 13 rouge jet set

Over al deze lipsticks ben ik heel tevreden en ik gebruik ze allemaal graag. Ik verkies de laatste tijd wel matte lipsticks en liquid lipsticks dus ik grijp minder vaak naar deze maar deze blijf ik wel goed vinden! 


Ook oogschaduws heb ik veel gekocht en dit terwijl ik geen grote fan ben van oogschaduws. Links is het eerste palette dat ik kocht, het is het oh so special palette van sleek. Daarboven ligt het essence all about nude, dan heb je 'how i met your mother' van nyc, drie losse oogschaduws van catrice, een losse oogschaduw van essence en dan rechts het mua undressed palette.

Heel vaak heb ik deze oogschaduws niet gebruikt. Ik weet dat de kwaliteit van deze wel goed is. Dus ik ben wel blij met mijn aankopen!Naast bovenstaande oogschaduws kocht ook deze paletten. Deze zijn dupes van de naked 1 en 3 paletten. Iedereen sprak over deze paletten en ik besloot deze ook te kopen. De kleuren lijken op naked paletten maar de kwaliteit is absoluut niet gelijkaardig. Zelf heb ik naked 2 deze gebruik ik als ik een echt mooie kwalitatieve ooglook wil, voor een everyday look grijp ik naar deze. Zelf zou ik deze paletten niet meer opnieuw kopen, deze kosten elk ongeveer € 7,99 voor dat geld heb ik een stuk gespaard voor het echte palette.


Dit zijn een paar willekeurige dingen die ik even gegroepeerd heb. Links je ze prime and fine van catrice, dit is een groene primer die roodheden zou moeten verminderen. Deze primer bevat glitters en is verschrikkelijk! Door de glitters kreeg ik uitslag op mijn huid, mijn huid zag er grauwer en glitterig uit. Dit product mag eigenlijk in de prullenbak, ik ga deze toch nooit meer proberen.

Daarlangs ligt er een oogschaduwbasis van essence, dat werk gewoon goed. Daarlangs de meest gehypte concealer van een paar jaar geleden, de collection 2000 lasting perfection concealer. Ik heb deze (en een paar back ups) een paar jaar geleden in Londen gekocht en ik gebruik hem elke dag nog met veel plezier!

En rechts bourjois eyeliner, de eyeliner waarmee je een perfect lijntje kan tekenen en die 16 goed blijft zitten.


Ik heb deze nagellakjes gekocht omdat ik goede reviews over de gellakjes van essence gelezen had. Ik besloot om deze 3 kleuren te kopen en ik ben heel blij met deze nagellakjes. Ze blijven lang goed en zijn er in veel verschillende kleuren!


Dit zijn allemaal dingen om je gezicht te shapen. Links zie je mijn etos highlighter in gouden glow, deze highlighter is super mooi en geeft een natural glow. Daarlangs zie je een sleek faceform palette (ja, ik bewaar deze in zijn doosje :)), deze gebruik ik regelmatig en dan vooral de blush. Deze is al jaren een groot favoriet van mij! En rechts ligt een bronzer van catrice, deze gebruik ik graag in de zomer om mijn huid een sunkissed look te geven. Deze wordt wel niet meer verkocht, wat jammer aangezien dit een goed product is.

Mocht je benieuwd zijn naar de producten van sleek, hier kan je meedoen met een winactie waarbij je een sleek oogschaduw palette naar keuze kan winnen!


Ik heb nog steeds geen foundation gevonden die ik perfect vind. Na een review gelezen te hebben kocht ik deze foundation en ik ben tevreden over de kwaliteit van dit product. Maar voor mij is dit niet de perfecte foundation. 


En ten slotte heb ik dit wenkbrauw duo van catrice gekocht op aanraden van een blogger. Ik ben heel blij met deze aankoop, ik gebruik dit product dagelijks en dit al enkele jaren en ik blijft dit zeker nog gebruiken.

Heb je al spullen op basis van een review van een blogger gekocht?

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik heb al veel (veel meer dan ik wil toegeven) gekocht op aanraden van bloggers. Veel make-up maar vooral skincare koop ik op aanraden van beautybloggers

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me