Rivella reiningsmousse met aloe vera!

06:00:00


Sinds mijn vriendinnen en ik werken is er minder tijd om met elkaar af te spreken. Om dan onder ons een gezellige avond te hebben organiseren we regelmatig een ladies night waar we dan een verkoper op uitnodigen. Een van mijn vriendinnen hield onlangs zo’n avond met een verkoopster van Rivella. 

De dame liet ons rivella’s collectie zien en we mochten deze proberen en op het einde van de voorstelling kon je dan vrijblijvend items kopen. Ik kocht onder andere deze reiningsmousse met aloe vera! En vandaag laat ik jullie mijn bevindingen weten!Om de mousse te gebruiken moet je het product zachtjes schudden. Je voelt vanzelf wanneer de mousse klaar is. Je duwt dan op het pompje en dan komt de mousse eruit. De mousse ziet er zo uit, het is een vrij stevige mousse die je makkelijk op je gezicht kan aanbrengen. Volgens Rivella heb je met een pompje meer dan genoeg.

Ik breng dit dan aan met mijn handen (kan ook met een watje) en ik masseer het product uit op mijn gezicht. Als je ogen wilt gaan ontschminken dan moet je je ogen goed dichthouden want dit product brand heel erg in je ogen. Ik ontschmink 1 oog en was dan meteen het product weg en nadien doe ik het andere oog anders krijg ik het gegarandeerd in mijn ogen. 

Als het ingemasserd is dan was ik mijn gezicht met lauw water en mijn volledig gezicht is perfect gereinigd. Ik ga nadien er nog eens over met een tonic en een watteschijfje en dan blijkt keer op keer dan mijn huid volledig gereinigd is met de mousse. 

Ik ben fan van dit product en raad het zeker aan! Ik gebruik deze reinigsmousse ook op dagen dat ik geen make-up draag gewoon omdat hij mijn huid zo goed schoonmaakt!

Rivella producten zijn alleen maar te koop via een Rivella gastvrouw.

Rosalie

X

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik ken rivella vooral voor zijn roze flesje maar ik dit product spreekt mij ook aan!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me