Win een sleek oogschaduw palette naar keuze!

06:00:00


Afbeeldingsresultaat voor win sleek oogschaduw palette naar keuze
Toen ik mijn 10 meest gelezen artikels van 2016 bekeek zag ik dat mijn sleek face form wedstrijd veel gelezen is. De winactie was heel geliefd bij jullie dus om het nieuwe jaar goed te starten geef ik weer een product van Sleek weg. Lees verder om te weten wat je kan winnen!


Vorige keer gaf ik het face form palette weg, een van mijn favoriete producten.  Maar uiteindelijk  konden enkel mensen die een heel lichte huid meedoen en dat is jammer dus dit keer geef ik een oogschaduw palette van sleek weg. Zodat iedereen kan meedoen!

Meer zelfs de winnaar mag zelf kiezen welk palette hij wilt. Om het makkelijk te houden mag je een palette kiezen van deze website zodat ik weet dat ik het palette kan vinden / bestellen.


 Wat MOET je doen om kans te maken? 

laat een reactie achter waarin je vertelt welk palette je zou willen winnen
Abonneer je op mijn youtube kanaal

Wat kan je doen voor extra kansen? 

♥ Tweet: @rosalie_atb geeft een sleek oogschaduw palette naar keuze weg, wil je ook kans maken à  www.allthingsbeauty.be  (+ 2)
♥ Volg me op twitter (+ 1)
♥ Volg me op instagram (+ 1)
♥ Volg me op bloglovin (+ 2)

De winactieloopt t.e.m. 7 februari en is open voor zowel voor Belgische als Nederlandse lezers.

Veel succes
Rosalie

X

You Might Also Like

6 reacties

 1. Ooh wat een super leuke actie van jou! (ik volg je nu ook op insta en bloglovin, heb geen twitter :( )
  Het Sleek I Divine A New Day is mijn favoriet, ik houd wel van natuurlijke tinten!
  Bedankt voor de kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat tof ik ben dol op sleek! Ik ben begin februari jarig dus dit zou wel echt een super tof cadeau zijn. Heb een highlighter palette en één oogschaduwpalette. Ik heb álle stappen gedaan en als ik win lijkt Vintage Romance mij een super mooi palette om te krijgen! Fingers crossed! Ik wist trouwens helemaal niet dat jij een youtubekanaal had, heb blijkbaar onder een steen gelegen, haha. Maar leuk zeg! Ga vanavond even wat filmpjes van je bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga voor de Sleek I Divine Storm wn heb daarvoor het volgende gedaan:
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (gepind)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)
  l_raaymakers@msn.com

  Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey, echt een super leuke winactie! Ik doe zeker weten mee en ga voor Sleek I Divine All Night Long! Ik heb alle stappen gedaan, heb helaas alleen geen twitter. Je hebt trouwens echt een super leuk blog en je YouTube filmpjes zijn echt goed! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee en ga voor het vintage romance palette! Ik volg je overal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik kom toch even zeggen dat ik stiekem nog zit te duimen en hopen op wat geluk hihi.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me