Kruidvat bodybutters Blueberry lychee en olice macadamia

06:00:00


Ik was onlangs in het kruidvat en zag daar deze bodybutters. Ik was heel benieuwd naar de kwaliteit van dus ik besloot ze te kopen. Ik heb twee varianten gekocht nl blueberry lychee en olive macadamia. 
Zo ziet de olive macadamia eruit, ik vind de producten er goed uitzien, lekker strak maar toch met opvallende kleuren. Deze heeft een vrij subtiele geur en is dan ook ideaal voor mannen.Zo ziet de blueberry lychee eruit. Deze heeft een heel lekkere fruitige geur.

De bodybutters zijn heel romig, smeren heel goed uit en ze trekken snel in. Je hebt niet veel product nodig, je komt met zo'n pot wel even toe. 

Als ik deze vergelijk met die bodybutters van the body shop dan zijn ze wel gelijkaardig. De geur van de blueberry lijkt erg op een geur die je zo bij de body shop zou vinden. De groene heeft een vrij subtiele geur en is meer uniseks. Ook qua gebruiksvriendelijkheid scoren ze gelijkaardig. 

Bij the body shop weet je dat de producten niet getest zijn op dieren, veganistische zijn en de prodcuten via faire trade gekocht. Bij de bodybutters van het kruidvat vind ik daar geen informatie over enkel weet je dat de producten dermatologisch getest zijn. 

Ook een groot verschil voor de bodybutters van het kruidvat betaal je € 1,99 en voor die van het body shop € 16 voor 200 ml. 

Ik ben fan van de bodybutters van het kruidvat, ze ruiken lekker en zijn fijn in gebruik. En ook voor de prijs moet je het niet laten. 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me