So elixer purple - Yves Rocher

06:00:00


Ik was onlangs bij de Yves Rocher en ik kocht er deze so elixir purple parfum. Ik had de originele so elixir al en ik vond deze goed  maar deze vind ik nog beter dan de originele geur. Vandaag review ik hem voor jullie!

De noten van dit parfum zijn: tuberoosextract, essentiële oliën van vetiver en patchoeli.
Een elixer van vrouwelijkheid: stralend en sensueel

De parfumeurs van Yves Rocher omschrijven de geur als volgt:

"De geur van de zon rustend op een vlechtwerk van geurnoten van kostbaar hout en witte bloemen. De uitgesproken sensualiteit van essence van patchoeli wordt verlevendigd door een stralende, sensuele absolue van sambac-jasmijn. Absolue van tonkaboon omringt dit akkoord met een verslavend zachte toets.  

Een opwindende en fascinerende geur dankzij de bijzondere combinatie van tuberoosextract en essentiële oliën van vetiver en patchoeli.Een bloemig, houtachtig en buitengewoon vrouwelijk parfum! "

Dit is een ruime omschrijving maar als ik het parfum zou omschrijven zou ik het als een bloemig en vrouwelijk parfum omschrijven. Het is een zwaarder parfum dat lang goed blijft hangen. 

Sinds ik dit parfum heb gebruik ik deze regelmatig en ik gebruik hem elke keer met veel plezier. Dit is een van mijn favoriete geuren geworden!

Het parfum kost € 27,50 voor 50 ml. 

Wat is jouw favoriete parfum? 

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

  1. Leuk! Die verpakking alleen al ♥ Mijn favoriete parfum is love by chloe

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me