Op aanraden van beautybloggers gekocht - deel 2 (luxe editie)

06:00:00


Een tijdje terug schreef ik een artikel over beautyitems die ik op aanraden van beautybloggers gekocht had. (Het artikel kan je hier teruglezen) Het artikel was zo goed onthaald dat er vandaag een tweede deel van komt met dit keer luxe producten.


Als eerste deze 3 highend lipsticks. Al jaren is Mac een van de populairste make-up merk in de beauty community. Na jaren lang getwijfeld te hebben heb ik me vorig jaar twee lipsticks cadeau gedaan. Je ziet mac velvet teddy en russian red liggen, beiden zijn matte mijn favoriete finish. Ik ben heel erg fan van deze lipsticks maar ik gebruik vooral velvet teddy, deze kan ik elke dag dragen waartegen russian red een kleur is die ik eerder bij speciale gelegenheden opdoe. 

En links zie je dan ten slotte nog een lipstick van Givenchy in de kleur 204 rose perfecto. Dit is een vrij sheer lipstick met een klein beetje pigment die je wel opbouwen. Als ik eerlijk ben deze lipstick gebruik ik tegenwoordig bijna nooit, ik verkies tegenwoordig matte lipsticks. 


Mijn allereerste duurste make-up aankoop was deze naked 2 oogschaduwpalette. Ik volgde vroeger veel Engelstalige youtubers en ze waren allemaal aan het raven over dit palette. Na redelijk wat tutorials te kijken besloot ik dat ik dit palette ook moest hebben. Ik gebruik hem nu nog af en toe maar 's ochtends maak ik nooit echt tijd voor een mooie ooglook dus ik gebruik hem vooral voor wanneer ik een speciale ooglook wil maken.Ook heb ik de afgelopen jaren wat high end nagellakjes gekocht. Links zie een zomer collectie van essie met 3 mini nagellakjes. Ik ben vooral fan van de groene nagellak van de mini's de andere kleuren spreken me niet echt zo aan. Wel ben ik fan van de kwaliteit van essie nagellakjes.

Dan zie je een lakje van pronails, dit is de kleur date night. Een leuke fel roze kleur met een blauwe ondertoon. En dan ten slotte twee opi lakjes in de kleur front lawn (groene kleur) en dan nog een glitter nagellakje. Over deze nagellakjes kan ik heel kort zijn: I love them! Ze lakken goed, blijven lang goed zitten, drogen snel, ... . Echte aanraders zijn het! Vooral de opi glitter nagellakje ga ik nog veel vaker gebruiken want dit is de fijnste nagellak met glitters die ik ooit gebruikt heb.En dan ten slotte dit 'luxe' gel nagellak setje. Ik zeg luxe omdat dit nogal een dure aankoop was zeker in vergelijking met de gellakjes die je vandaag kan kopen. Met deze kan je normaal je nagels 10 keer doen maar tot nu toe heb ik dit ding nog maar 2 keer gebruikt, het is voor mijn doen te omslachtig. Je hebt zoveel verschillende stappen om te doen dat je heel lang bezig bent eer je nagels klaar zijn. Ik vind het wel goed hoe lang je nagels goed blijven met deze gelnagellak, na 2 -3 weken ziet het er nog goed uit.

Dit is de nieuwste versie van 'op aanraden van beauty bloggers gekocht'. Zouden jullie in de toekomst ook een versie van skincare willen zien?

Heb je al veel spullen op aanraden van beautybloggers gekocht?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me