Spam je Blog - Youtube - Instagram - ...

06:00:00

Afbeeldingsresultaat voor spam je blog

Sinds het begin van het jaar probeer ik steeds meer Nederlands en Belgische bloggers te volgen, voordien volgde ik vooral blogs van het buitenland maar in ons land is er ook veel talent te vinden.

Dus vandaag mogen jullie je blog, youtube, instagram, ... spammen! Laat in de reacties de naam of link achter en geef een korte omschrijving.

Heb jezelf geen blog, maar ken je leuke bloggers/ youtubers / ....? Dan mag je deze ook altijd vermelden hieronder!

Ik ben benieuwd naar de nieuwe blogs die ik op deze manier ga ontdekken (als je een bloglovin pagina hebt mag je die link ook achter laten, dan kan ik je blog meteen even volgen!)

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

 1. Hallo. Als eerste wil ik graag zeggen dat ik het superleuk vind dat je een spam je blog organiseert.

  Ik ben Evi. Ik heb sinds kort een blog. Deze gaat een beetje over alles wat ik leuk vind en wat ik wil delen.Dit kan over boeken, beauty, school... vanalles gaan eigenlijk. Je kan mijn blog vinden op: www.evitje.wordpress.com Ik heb naast deze blog ook al meer dan een half jaar een YouTube kanaal. Dit kanaal gaat vooral over boeken. Maar elke donderdag verschijnt de video ook op mijn blog. Het YouTube kanaal noemt: Belgiabooklover. Ik hoop dat je hier graag eens een kijkje op wil nemen. En hopelijk tot de volgende keer. Groeten Evi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk & bedankt!♥
  Ik ben Sanne (16 j.) en ik heb al een jaar en half een blogje www.sanneglossy.weebly.com waar ik vooral schrijf over mode, beauty & alles wat meiden leuk vinden. Ik probeer er iets persoonlijk van te maken!♥ Mijn instagram is: sanne.schraepen

  Alvast bedankt!

  xxx Sanne

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me