Weleda Duindoornolie

06:00:00


Nu het zonnetje zich eindelijk laat zien is het weer tijd om mijn huid te verzorgen. In de winter verkies ik voor een bodybutter maar als het warmer wordt verkiest ik een olie. Ik test nu al een tijdje deze olie van Weleda en vandaag mijn bevindingen. Zo ziet het flesje eruit! Het doet me denken aan apothekers flesje s van vroeger. Het is van glas en de  dop is van heel stevig plastiek. Al bij al een heel mooie en degelijke verpakking. 

Wat meer over de olie: De olie is beschermt, verlevendigt en herstelt de huid. De huid herstelt de natuurlijke processen van de huid. De olie bestaat uit sesamolie en duindoornolie die boordevol zit met natuurlijke vitaminen en onverzadigde vetzuren. Het is deze combinatie die een gezonde evenwicht van de huid stimuleert. Bovendien helpt duindoornolie bij een opbouw van een lichaamseigen beschermlaag. De olie gaat bovendien de uitdroging tegen en herstelt de huid. 

De olie bevat mandarijn en grapefruit etherische oliën. Deze oliën zorgen voor vitaliserende werking van de huid en brengt de huid tot rust. Ook geven ze een heel fruitige geur aan de olie. 

De olie is makkelijk te verdelen en trekt snel in. De olie verzorgt mijn huid ook heel goed, ik gebruik hem vooral voor mijn droge huid en daar werkt hij heel goed voor. De geur vind ik ook heel fijn, het ruikt heel verfrissend en fruitig. 

Je kan de olie gebruiken als dagdagelijkse verzorging of als massageolie of als verwenmoment. De olie kost € 14,99 voor 100 ml. 

Ik gebruik deze olie graag, mijn huid reageert er heel positief op en is heel zuinig in gebruik. Ook de geur spreekt mij heel erg aan!

Gebruik je in de zomer graag oliën of bodybutters in de zomer? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me