3 leuke dingen van mei

09:00:00


Ik zag bij verschillende bloggers dat ze de leukste dingen van de maand opsommen. Ik vond dit een leuk idee dus ik besloot dit ook te doen. Dus hierbij de leukste 3 dingen die gebeurde in mei!

Irisfeest + karikatuurHet Brusselse gewest bestond in Mei 28 jaar en dat werd gevierd. De irisfeesten waren op 7/8 mei en dit voor alle Brusselaars en op 11 mei was er een feest voor alle Brusselse ambtenaren. Ik werk voor het Brussels gewest, dus ik was ook uitgenodigd om naar dit feest te gaan.

Ik ben gegaan en het was heel leuk! Zo waren er wafels, pannenkoeken en een karikaturist! Aangezien een karikatuur laten maken nogal veel kost in bv Mont Martre sprong ik op de opportuniteit om er eentje te laten maken.Dit is mijn karikatuur, ik ben er super blij mee :) Ik was juist op tijd gegaan want nadien was er een enorme wachtlijn.


Mijn eerste bezoek naar Ikea

Afbeeldingsresultaat voor ikea hasselt

Iets wat al jaren op mijn bucket list staat in naar de ikea gaan. Klinkt misschien banaal maar ik ben er nog nooit geweest en ik wil al zo lang een keer gaan! En afgelopen maand was het eindelijk zover, mijn zus moest een kast hebben en ik ging mee.Ik had niets nodig maar ik ben toch de winkel uitgegaan met een winkelkar vol met spullen twv van € 70. Ik ben vooral heel blij met mijn panda knuffel ;)

Mocht ik een eigen huis hebben, of net gekocht hebben dan had ik zo veel meer geld uitgegeven! Ik vind hun systeem met verschillende kamers in diverse stijlen opgebouwd zo handig, zo kan je een stijl kiezen die je mooi vind en kan je alles in die kamer kopen! Slim gezien

Ik heb ook even het ikea eten geprobeerd. Hoe goedkoop is dat? Ik had een panini mozzarella en pesto en betaalde € 2.2, En het was super lekker! Hoe kan dat zo goedkoop zijn?? Voor € 3 kon je bv twee hotdogs, een ijsje en een drankje kopen.

Vrijgezellenavond


(de bride to be)

Mijn zus gaat volgende maand trouwen en mijn andere zus en ik zijn haar bruidsmeisjes. Wij hebben ook de vrijgezellen avond georganiseerd en de 27e ging deze door.

Onze zus heeft ons heel last minute gevraagd om dit te doen waardoor wij maar 4 weken hadden om alles te regelen wat niet gemakkelijk was. Een datum kiezen, activiteiten die iedereen leuk vond, ... .
Uiteindelijk hebben we zelf een activiteit moeten afzeggen omdat we met te weinig mensen waren.


Maar het was een heel leuke avond! We gingen gezellig eten daarna deden we een cocktail workshop en dan ten slotte zijn we gaan stappen. Het enige minpunt was het weer het was 31 ° en we gingen eten bij een plek zonder airco maar met grill aan tafel. Dus het was er echt pokkeheet.

Op de bovenstaande foto zie je mijn zus die een cocktail aan het maken is en deze hebben we nadien opgedronken! Super lekker alleen een beetje eng door het vuur

Dit waren drie leuke dingen die gebeurde in de maand Mei!

Wat waren jouw hoogtepunten van de maand mei?

Rosalie
x

You Might Also Like

1 reacties

  1. Super leuk om te lezen zeg! De ikea is erg leuk, ik vergeet mijn eerste keer Ikea nooit. ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me