Body Fantasies - Body mists

06:00:00


In de zomer gebruik ik graag bodymists en body fantasies heeft voor de zomer 5 nieuwe geuren uitgebracht voor de zomer en vandaag laat ik jullie er 4 van zien. Klik verder om mijn review van deze bodymists te zien.


Vanilla

Deze bodymist ruikt zoals de naam al doet vermoeden naar vanilla, het is een warme zoete geur. 


Pink vanilla Kiss Fantasy

Dit is een bloemige en fruitige geur   


Twilight mist

Dit is een frisse, subtiele geur, het is een vrij unisex geur


Pink sweet pea fantasy 

Dit is een zoete bloemige geur. Deze lijkt heel erg op pink vanilla kiss fantasy body mist hierboven alleen is deze lichter van geur. 

De bodymists ruiken allemaal heel lekker., ik ben alleen niet echt fan van vanilla. Deze zal ik waarschijnlijk het miste gebruiken.Ik vind alle geuren goed maar voor de zomer ben ik vooral fan van de twee roze geuren, de donker rode is feller en fruitiger en de licht roze is een luchtigere geur. 

 De bodymists blijven een paar uur zitten dan zal je moeten bijsprayen. Deze bodymists zijn verkrijgbaar bij Di voor € 4,99. 

Gebruik je weleens bodymists? 

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me